Χειροπέδες σε συνολικά 26 άτομα για τα επεισόδια στη Λεμεσό – Εξώδικα και διατάγματα κράτησης τους

Χειροπέδες σε συνολικά 26 άτομα για τα επεισόδια στη Λεμεσό – Εξώδικα και διατάγματα κράτησης τους

Ασταμάτητες συλλήψεις, εξώδικα και διατάγματα κράτησης από το Δικαστήριο για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο 14 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Αστυνομίας συνολικά από το Σάββατο (14/11) μέχρι και χθες Δευτέρα (16/11) έχουν συλληφθεί 26 πρόσωπα για αδικήματα που διέπραξαν κατά την εκδήλωση διαμαρτυρίας στη Λεμεσό.

Από τα 26 άτομα, τα 9 τελούν υπό τριήμερη κράτηση μετά από διάταγμα Δικαστηρίου και αναμένεται να οδηγηθούν εκ νέου στο Δικαστήριο την Τετάρτη (18/11) ή και να κατηγορηθούν γραπτώς και να κλητευθούν αργότερα. Σε 16 πρόσωπα έχει επιβληθεί εξώδικο πρόστιμο των 300 ευρώ, ενώ ο 31χρονος διοργανωτής κατηγορήθηκε γραπτώς.

Τη Δευτέρα (16/11) συνελήφθησαν δύο άτομα, 40 και 27 ετών, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες μας ανήκουν στην ομάδα τω διοργανωτών υποκινώντας άλλα άτομα να διαπράξουν αδικήματα.

Οι εξετάσεις για τα επεισόδια συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»

ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE