ΕΚΤΑΚΤΟ: Τους πρόδωσαν video – Χειροπέδες και σε άλλον φερόμενο διοργανωτή γνωστό στις Αρχές

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τους πρόδωσαν video – Χειροπέδες και σε άλλον φερόμενο διοργανωτή γνωστό στις Αρχές

Ασταμάτητες οι συλλήψεις για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Λεμεσό, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 47χρονου, ο οποίος, οι αρχές εκτιμούν ότιείναι ανάμεσα στους διοργανωτές της διαδήλωσης και φέρεται να υποκινούσε πρόσωπα να διαπράξουν αδικήματα.

Όπως πληροφορούμαστε ο συγκεκριμένος Ελληνοκύπριος είναι γνωστός στις Αρχές, ενώ εναντίον του υπάρχουν και άλλες ανοιχτές υποθέσεις που βρίσκτεται αυτή την περίοδο ενώπιον Δικαστηρίου.

Να σημειωθεί ότι τα δύο άντρες που συνελήφθησαν χθες Δευτέρα 16/11, αναμένεται να κατηγορηθούν γραπτώς σήμερα και να αφεθούν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE