ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ: Χωρίς καθυστέρηση η σημερινή διέλευση στα σημεία ελέγχου

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ: Χωρίς καθυστέρηση η σημερινή διέλευση στα σημεία ελέγχου

Κανονικά και χωρίς τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, ιδιαίτερα χθες, γίνεται η διέλευση των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, στα σημεία ελέγχου παρά την Ακτή του Κυβερνήτη.


Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ Διευθυντής της Τροχαίας Αρχηγείου, Γιαννάκης Γεωργίου, μετά τις οδηγίες που δόθηκαν χθες από την Υπουργό Δικαιοσύνης, για δειγματοληπτικούς ελέγχους σε ώρες αιχμής, δεν παρουσιάστηκαν σήμερα ουρές αυτοκινήτων στα σημεία ελέγχου από και προς τη Λεμεσό.

Η τροχαία, είπε, εφαρμόζει τις νέες οδηγίες που αφορούν μόνο τις ώρες αιχμής, ενώ οι έλεγχοι γίνονται κανονικά σε όλους τους οδηγούς όταν δεν υπάρχει τροχαία κίνηση.

Επανέλαβε επίσης την έκκλησή του προς τους οδηγούς να έχουν έτοιμες τις σχετικές βεβαιώσεις στο ταμπλό του οχήματος τους, για να γίνεται ο έλεγχος το συντομότερο δυνατόν.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της παραμονής των Χριστουγέννων σε αποθηκευτικό χώρο στην οροφή κτηρίου επί της Οδού Ευαγόρου, στην Παλιά Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός.

BEST OF TOTHEMAONLINE