ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ: Χωρίς καθυστέρηση η σημερινή διέλευση στα σημεία ελέγχου

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ: Χωρίς καθυστέρηση η σημερινή διέλευση στα σημεία ελέγχου

Κανονικά και χωρίς τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, ιδιαίτερα χθες, γίνεται η διέλευση των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, στα σημεία ελέγχου παρά την Ακτή του Κυβερνήτη.


Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ Διευθυντής της Τροχαίας Αρχηγείου, Γιαννάκης Γεωργίου, μετά τις οδηγίες που δόθηκαν χθες από την Υπουργό Δικαιοσύνης, για δειγματοληπτικούς ελέγχους σε ώρες αιχμής, δεν παρουσιάστηκαν σήμερα ουρές αυτοκινήτων στα σημεία ελέγχου από και προς τη Λεμεσό.

Η τροχαία, είπε, εφαρμόζει τις νέες οδηγίες που αφορούν μόνο τις ώρες αιχμής, ενώ οι έλεγχοι γίνονται κανονικά σε όλους τους οδηγούς όταν δεν υπάρχει τροχαία κίνηση.

Επανέλαβε επίσης την έκκλησή του προς τους οδηγούς να έχουν έτοιμες τις σχετικές βεβαιώσεις στο ταμπλό του οχήματος τους, για να γίνεται ο έλεγχος το συντομότερο δυνατόν.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE