Πολυτεχνείο: Ένταση στην Αθήνα - Επεισόδια και προσαγωγές

Πολυτεχνείο: Ένταση στην Αθήνα - Επεισόδια και προσαγωγές

Προπηλακισμό μελών του ΚΚΕ καταγγέλλει ο γ.γ. του κομμουνιστικού κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας. «Εγινε επίθεση ενάντια σε συγκεκριμένους διαδηλωτές» είπε ο γ.γ. του ΚΚΕ την ώρα που υπάρχουν προσαχθέντες από τις αστυνομικές δυνάμεις στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Όπως είπε ο κ. Κουτσούμπας οι αστυνομικοί επιτέθηκαν στους διαδηλωτές χωρίς να τηρούν κανένα μέσο προστασίας. Οι συγκεντρωμένοι παραμένουν στο σημείο.

Ενταση και επεισόδια σημειώθηκαν και στα Προπύλαια, ανάμεσα σε συγκεντρωμένους και άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ. Εγινε ρίψη δακρυγόνων και χρήση κρότου-λάμψης, ενώ έγιναν κι αρκετές προσαγωγές. Μεγάλη ένταση επικρατεί και στην οδό Πανεπιστημίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE