ΚΥΠΡΟΣ: Στα μπουντρούμια του Αττίλα 53χρονος Κύπριος- Η κατηγορία που τον βάζει σε μπλεξίματα και αδειάζει τις τσέπες του

ΚΥΠΡΟΣ: Στα μπουντρούμια του Αττίλα 53χρονος Κύπριος- Η κατηγορία που τον βάζει σε μπλεξίματα και αδειάζει τις τσέπες του

Σε κελί στο ψευδοκράτος βρισκόταν τις τελευταίες τρεις μέρες 53χρονος Ελληνοκύπριος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο ο 53χρονος συνελήφθη στις 14 Νοεμβρίου (15:00), όταν προσπάθησε να περάσει από το οδόφραγμα Αγ. Δομετίου έχοντας στο όχημα του, όπως ισχυρίζονται οι κατοχικές αρχές 258 κυνηγετικά φυσίγγια.

Ο Ελληνοκύπριος στον οποίο πέρασαν χειροπέδες αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της παράνομης εισαγωγής και κατοχής εκρηκτικών υλών ενώ φέρεται όπως σημειώνεται στα δημοσιεύματα να έχει παραδεχθεί ενοχή.

Λεγόμενο ψευδοδικαστήριο που συνεδρίασε την Τρίτη 16/11 διέταξε όπως ο 53χρονος με τα αρχικά Σ.Ι (του οποίου δημοσιεύονται και φωτογραφίες) καταθέσει 25.000 τουρκικες λίρες σε μετρητά και καταβάλει επίσης εγγύηση 100.000 τουρκικών λιρών με 3 αξιόχρεους στο ψευδοκράτες εγγυητές γράφει η Yeni Duzen.

Eπιπρόσθετα του απαγορεύτηκε η έξοδος από το ψευδοκράτος έως ότου η υπόθεση ολοκληρωθεί ενώπιον λεγόμενου «δικαστηρίου».

 

Στ. Σ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE