ΚΥΠΡΟΣ: Στα μπουντρούμια του Αττίλα 53χρονος Κύπριος- Η κατηγορία που τον βάζει σε μπλεξίματα και αδειάζει τις τσέπες του

ΚΥΠΡΟΣ: Στα μπουντρούμια του Αττίλα 53χρονος Κύπριος- Η κατηγορία που τον βάζει σε μπλεξίματα και αδειάζει τις τσέπες του

Σε κελί στο ψευδοκράτος βρισκόταν τις τελευταίες τρεις μέρες 53χρονος Ελληνοκύπριος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο ο 53χρονος συνελήφθη στις 14 Νοεμβρίου (15:00), όταν προσπάθησε να περάσει από το οδόφραγμα Αγ. Δομετίου έχοντας στο όχημα του, όπως ισχυρίζονται οι κατοχικές αρχές 258 κυνηγετικά φυσίγγια.

Ο Ελληνοκύπριος στον οποίο πέρασαν χειροπέδες αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της παράνομης εισαγωγής και κατοχής εκρηκτικών υλών ενώ φέρεται όπως σημειώνεται στα δημοσιεύματα να έχει παραδεχθεί ενοχή.

Λεγόμενο ψευδοδικαστήριο που συνεδρίασε την Τρίτη 16/11 διέταξε όπως ο 53χρονος με τα αρχικά Σ.Ι (του οποίου δημοσιεύονται και φωτογραφίες) καταθέσει 25.000 τουρκικες λίρες σε μετρητά και καταβάλει επίσης εγγύηση 100.000 τουρκικών λιρών με 3 αξιόχρεους στο ψευδοκράτες εγγυητές γράφει η Yeni Duzen.

Eπιπρόσθετα του απαγορεύτηκε η έξοδος από το ψευδοκράτος έως ότου η υπόθεση ολοκληρωθεί ενώπιον λεγόμενου «δικαστηρίου».

 

Στ. Σ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE