ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η απόφαση της ΚΟΠ που ΙΣΩΣ αλλάξει το… rotation του Μπεργκ

Η απόφαση της ΚΟΠ που ΙΣΩΣ αλλάξει το… rotation του Μπεργκ

Εδώ και αρκετό καιρό γίνεται μεγάλη συζήτηση για τον τρόπο που διαχειρίζεται ο Μπεργκ το… διπλό ταμπλό σε Κύπρο και Ευρώπη.

Από την στιγμή όμως που η ΚΟΠ ανακοίνωσε την απόφαση για 5 αλλαγές και στο κυπριακό πρωτάθλημα τότε ίσως να «αναγκάσει» τον Μπεργκ να αλλάξει κάπως το σκεπτικό του.

Μέχρι στιγμής μετά τα ευρωπαϊκά ματς ο Νορβηγός έκανε εκτεταμένο rotation εκτός από το τελευταίο ματς με Γρανάδα. Μετά τον Ερυθρό στο ματς με την ΑΕΚ έκανε 11 (!) αλλαγές, μετά τον ΠΑΟΚ κόντρα στην ΕΝΠ έκανε 10 αλλαγές και κόντρα στον Ολυμπιακό μετά από το ματς με τη PSV έκανε… μόλις 7.

Μοναδική εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι με τη Δόξα, όπου μετά από το τρίτο ματς στον όμιλο κόντρα στη Γρανάδα, προχώρησε σε μόλις δύο αλλαγές.

Πλέον όμως με την απόφαση της ΚΟΠ να εφαρμόσει τις 5 αλλαγές και στο πρωτάθλημα ίσως ο Νορβηγός κόουτς να αναθεωρήσει κάπως αυτή την τακτική του. Θα μπορεί να χρησιμοποιεί περισσότερους παίκτες στο πρωτάθλημα και θα μπορεί να ξεκουράζει πιο εύκολα τους παίκτες τους οποίους θεωρεί πιο σημαντικούς. Παίκτες όπως οι Ζόρντι, Μποτεάκ, Λέζιακς για παράδειγμα.

Είτε θα τους χρησιμοποιεί ως βασικούς και να παίρνει το ζητούμενο και μετά να προχωρεί στις 5 αλλαγές, είτε θα τους έχει στον πάγκο και θα μπορεί όμως να επέμβει με περισσότερες αλλαγές κατά τη διάρκεια του ματς.

Η άλλη πλευρά του νομίσματος όμως λέει πως ο Μπεργκ δεν είναι και… λάτρης των αλλαγών κατά τη διάρκεια του ματς και δεν ήταν λίγες οι φορές που οι Ομονοιάτες αλλά και εμείς τον κατηγορήσαμε για το γεγονός ότι είτε καθυστερεί είτε δεν… κάνει αλλαγές.

Βέβαια τις περισσότερες φορές βγήκε δικαιωμένος ο Μπεργκ όμως στα τελευταία παιχνίδια της Ομόνοιας δεν έχει καταφέρει να βρει τις λύσεις επιθετικά και σίγουρα θα πρέπει βρει τον τρόπο να γίνει τουλάχιστον πιο αποτελεσματική η Ομόνοια.

The post Η απόφαση της ΚΟΠ που ΙΣΩΣ αλλάξει το… rotation του Μπεργκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top