Θετικοί στον κορωνοϊό δύο παίκτες του Λουξεμβούργου που ήταν βασικοί στο ματς με την Κύπρο!

Θετικοί στον κορωνοϊό δύο παίκτες του Λουξεμβούργου που ήταν βασικοί στο ματς με την Κύπρο!

Δύο ποδοσφαιριστές της Εθνικής Λουξεμβούργου των ανδρών, εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία της χώρας!

Πρόκειται για τους Άντονι Μόρις και Γκέρσον Ροντρίγκες, οι οποίοι μάλιστα αγωνίστηκαν βασικοί στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου (14/11) με αντίπαλο την Εθνική Κύπρου στο ΓΣΠ, για την 5η αγωνιστική του Nations League!

Να σημειωθεί πάντως, ότι πριν την αναχώρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για το Μαυροβούνιο, πέρασαν από τεστ Covid-19 όλοι οι ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα μέλη τις αποστολής και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Εννοείται ότι με την επιστροφή της Εθνικής μας ομάδας στην Κύπρο, άπαντες θα υποβληθούν ξανά σε τεστ…

The post Θετικοί στον κορωνοϊό δύο παίκτες του Λουξεμβούργου που ήταν βασικοί στο ματς με την Κύπρο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE