Περιορισμους στην κυκλοφορία τα Σαββατοκύριακα ανακοίνωσε ο Ερντογάν

Περιορισμους στην κυκλοφορία τα Σαββατοκύριακα ανακοίνωσε ο Ερντογάν

Νέους περιορισμούς στην κυκλοφορία τα Σαββατοκύριακα, λόγω πανδημίας, ανακοίνωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, αναφέροντας ότι θα απαγορεύεται η κυκλοφορία πέραν των ωρών 10.00 και 20.00, με τρόπο που δεν θα διακοπούν οι αλυσίδες προμήθειας και παραγωγής.


Μεταξύ 10.00 και 20.00 θα λειτουργούν εμπορικά κέντρα, αγορές, κομμωτήρια και εστιατόρια, ωστόσο τα εστιατόρια θα μπορούν να παρέχουν μόνο υπηρεσίες take away. Τα σινεμά θα είναι κλειστά μέχρι τέλος του έτους. Τα ωράρια εργασίας θα διευθετηθούν με τρόπο ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις. Οι καφετέριες για κάποιο διάστημα θα μείνουν κλειστές. Όλοι οι αθλητικοί αγώνες θα διεξάγονται χωρίς θεατές. Θα συνεχιστεί η απαγόρευση καπνίσματος στους δρόμους και στους δημόσιους χώρους. 

Ανακοίνωσε επίσης ότι η εκπαίδευση μέσω διαδικτύου θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του έτους. Περιορισμοί στην κυκλοφορία εφαρμόζονται και σε άτομα άνω των 65 και νέους κάτω των 20.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα και θα έχει συναντήσεις με τους δύο ηγέτες την Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.