ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμη 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές

ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμη 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές

Άλλοι 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές του κορωνοϊού στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας της χώρας, ανεβάζοντας συνολικά τα θύματα στα 6.481 από την έναρξη της πανδημίας στη Χώρα του Νείλου.



Παράλληλα, καταγράφηκαν 275 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις μολύνσεων, με το συνολικό τους αριθμό να ανέρχεται πλέον στα 111.284 άτομα.

Η καταγραφή των μολύνσεων, παρότι σε χαμηλά επίπεδα ακόμη, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, παρουσιάζει κάποια αύξηση τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Η αιγυπτιακή κυβέρνηση προτίθεται να εντείνει τα μέτρα, με περιορισμούς στις ανοικτές αγορές, απαγόρευση εισόδου στους σταθμούς του Μετρό χωρίς μάσκα και αυστηρότερη επιβολή προστίμων.

ΑΠΟ  ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE