ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμη 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές

ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμη 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές

Άλλοι 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές του κορωνοϊού στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας της χώρας, ανεβάζοντας συνολικά τα θύματα στα 6.481 από την έναρξη της πανδημίας στη Χώρα του Νείλου.



Παράλληλα, καταγράφηκαν 275 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις μολύνσεων, με το συνολικό τους αριθμό να ανέρχεται πλέον στα 111.284 άτομα.

Η καταγραφή των μολύνσεων, παρότι σε χαμηλά επίπεδα ακόμη, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, παρουσιάζει κάποια αύξηση τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Η αιγυπτιακή κυβέρνηση προτίθεται να εντείνει τα μέτρα, με περιορισμούς στις ανοικτές αγορές, απαγόρευση εισόδου στους σταθμούς του Μετρό χωρίς μάσκα και αυστηρότερη επιβολή προστίμων.

ΑΠΟ  ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.