ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμη 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές

ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμη 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές

Άλλοι 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές του κορωνοϊού στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας της χώρας, ανεβάζοντας συνολικά τα θύματα στα 6.481 από την έναρξη της πανδημίας στη Χώρα του Νείλου.



Παράλληλα, καταγράφηκαν 275 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις μολύνσεων, με το συνολικό τους αριθμό να ανέρχεται πλέον στα 111.284 άτομα.

Η καταγραφή των μολύνσεων, παρότι σε χαμηλά επίπεδα ακόμη, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, παρουσιάζει κάποια αύξηση τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Η αιγυπτιακή κυβέρνηση προτίθεται να εντείνει τα μέτρα, με περιορισμούς στις ανοικτές αγορές, απαγόρευση εισόδου στους σταθμούς του Μετρό χωρίς μάσκα και αυστηρότερη επιβολή προστίμων.

ΑΠΟ  ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE