ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμη 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές

ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμη 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές

Άλλοι 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές του κορωνοϊού στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας της χώρας, ανεβάζοντας συνολικά τα θύματα στα 6.481 από την έναρξη της πανδημίας στη Χώρα του Νείλου.



Παράλληλα, καταγράφηκαν 275 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις μολύνσεων, με το συνολικό τους αριθμό να ανέρχεται πλέον στα 111.284 άτομα.

Η καταγραφή των μολύνσεων, παρότι σε χαμηλά επίπεδα ακόμη, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, παρουσιάζει κάποια αύξηση τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Η αιγυπτιακή κυβέρνηση προτίθεται να εντείνει τα μέτρα, με περιορισμούς στις ανοικτές αγορές, απαγόρευση εισόδου στους σταθμούς του Μετρό χωρίς μάσκα και αυστηρότερη επιβολή προστίμων.

ΑΠΟ  ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE