ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμη 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές

ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμη 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές

Άλλοι 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές του κορωνοϊού στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας της χώρας, ανεβάζοντας συνολικά τα θύματα στα 6.481 από την έναρξη της πανδημίας στη Χώρα του Νείλου.



Παράλληλα, καταγράφηκαν 275 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις μολύνσεων, με το συνολικό τους αριθμό να ανέρχεται πλέον στα 111.284 άτομα.

Η καταγραφή των μολύνσεων, παρότι σε χαμηλά επίπεδα ακόμη, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, παρουσιάζει κάποια αύξηση τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Η αιγυπτιακή κυβέρνηση προτίθεται να εντείνει τα μέτρα, με περιορισμούς στις ανοικτές αγορές, απαγόρευση εισόδου στους σταθμούς του Μετρό χωρίς μάσκα και αυστηρότερη επιβολή προστίμων.

ΑΠΟ  ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE