Παρελθόν από τις Ιατρικές Υπηρεσίες η Ελισάβετ Κωνσταντίνου - Άμεση η αντικατάστασή της

Παρελθόν από τις Ιατρικές Υπηρεσίες η Ελισάβετ Κωνσταντίνου - Άμεση η αντικατάστασή της

Στην απομάκρυνση της Ελισάβετ Κωνσταντίνου, από τη θέση της Διευθύντριας των Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας, προχώρησε η Κυβέρνηση.

Το κενό, που προέκυψε από τη μετακίνηση της Ελισάβετ Κωνσταντίνου θα καλύψει η Όλγα Καλακούτα, πρώτη Λειτουργός Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

«Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο, η διαδικασία έχει γίνει στα πλαίσια των αποσπάσεων περί δημόσιας υπηρεσίας», ήταν η απάντηση του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με το θέμα.

Το τελευταίο διάστημα στον χώρο της δημόσιας υγείας επικρατούσε έντονη φημολογία για απομάκρυνση της Ελισάβετ Κωνσταντίνου από την υπηρεσία, κάτι που επιβεβαιώθηκε σήμερα (18/11). 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE