Παρελθόν από τις Ιατρικές Υπηρεσίες η Ελισάβετ Κωνσταντίνου - Άμεση η αντικατάστασή της

Παρελθόν από τις Ιατρικές Υπηρεσίες η Ελισάβετ Κωνσταντίνου - Άμεση η αντικατάστασή της

Στην απομάκρυνση της Ελισάβετ Κωνσταντίνου, από τη θέση της Διευθύντριας των Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας, προχώρησε η Κυβέρνηση.

Το κενό, που προέκυψε από τη μετακίνηση της Ελισάβετ Κωνσταντίνου θα καλύψει η Όλγα Καλακούτα, πρώτη Λειτουργός Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

«Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο, η διαδικασία έχει γίνει στα πλαίσια των αποσπάσεων περί δημόσιας υπηρεσίας», ήταν η απάντηση του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με το θέμα.

Το τελευταίο διάστημα στον χώρο της δημόσιας υγείας επικρατούσε έντονη φημολογία για απομάκρυνση της Ελισάβετ Κωνσταντίνου από την υπηρεσία, κάτι που επιβεβαιώθηκε σήμερα (18/11). 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE