Ατάκα-ΦΑΡΜΑΚΙ για Τιμούρ σε εκπομπή στη Γεωργία: «Ξενοφοβικός και αλαζόνας»!

Ατάκα-ΦΑΡΜΑΚΙ για Τιμούρ σε εκπομπή στη Γεωργία: «Ξενοφοβικός και αλαζόνας»!

Λεκτική επίθεση στον Τιμούρ Κετσπάγια από τον δημοσιογράφο, Λεβάν Σαλουκβάτζε μετά τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών για την προοπτική να αναλάβει την Εθνική Γεωργίας.

Μετά την αποτυχία της Γεωργίας να περάσει στα τελικά του EURO και την αποχώρηση του Βλάντιμιρ Βάις, το όνομα του Τιμούρ έπεσε στο τραπέζι αν και οι πληροφορίες μας εδώ στην Κύπρο αναφέρουν πως το πιθανότερο σενάριο είναι η ανανέωση με την Ανόρθωση.

Δείτε επίσης: «Σιγοψήνεται» η πρόταση σε Τιμούρ – Οι προθέσεις της «Κυρίας»

Ο Γεωργιανός δημοσιογράφος στην εκπομπή «Bet of hope» μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον συμπατριώτη του κόουτς.

«Είναι ξενοφοβικός που δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει τους δημοσιογράφους. Συμπεριφέρεται αλαζονικά. Στη θητεία του η ομάδα (σ.σ. Εθνική Γεωργίας) δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο», αναφέρεται στο άρθρο με τις δηλώσεις του Γεωργιανού δημοσιογράφου, ο οποίος αναφέρθηκε με σκληρή γλώσσα για τον Κετσπάγια.

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα με την εκπομπή και τη δήλωση.

The post Ατάκα-ΦΑΡΜΑΚΙ για Τιμούρ σε εκπομπή στη Γεωργία: «Ξενοφοβικός και αλαζόνας»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.