Ατάκα-ΦΑΡΜΑΚΙ για Τιμούρ σε εκπομπή στη Γεωργία: «Ξενοφοβικός και αλαζόνας»!

Ατάκα-ΦΑΡΜΑΚΙ για Τιμούρ σε εκπομπή στη Γεωργία: «Ξενοφοβικός και αλαζόνας»!

Λεκτική επίθεση στον Τιμούρ Κετσπάγια από τον δημοσιογράφο, Λεβάν Σαλουκβάτζε μετά τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών για την προοπτική να αναλάβει την Εθνική Γεωργίας.

Μετά την αποτυχία της Γεωργίας να περάσει στα τελικά του EURO και την αποχώρηση του Βλάντιμιρ Βάις, το όνομα του Τιμούρ έπεσε στο τραπέζι αν και οι πληροφορίες μας εδώ στην Κύπρο αναφέρουν πως το πιθανότερο σενάριο είναι η ανανέωση με την Ανόρθωση.

Δείτε επίσης: «Σιγοψήνεται» η πρόταση σε Τιμούρ – Οι προθέσεις της «Κυρίας»

Ο Γεωργιανός δημοσιογράφος στην εκπομπή «Bet of hope» μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον συμπατριώτη του κόουτς.

«Είναι ξενοφοβικός που δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει τους δημοσιογράφους. Συμπεριφέρεται αλαζονικά. Στη θητεία του η ομάδα (σ.σ. Εθνική Γεωργίας) δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο», αναφέρεται στο άρθρο με τις δηλώσεις του Γεωργιανού δημοσιογράφου, ο οποίος αναφέρθηκε με σκληρή γλώσσα για τον Κετσπάγια.

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα με την εκπομπή και τη δήλωση.

The post Ατάκα-ΦΑΡΜΑΚΙ για Τιμούρ σε εκπομπή στη Γεωργία: «Ξενοφοβικός και αλαζόνας»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE