ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Αστυνομία ψάχνει τον 36χρονο Μιχάλη - Φέρεται να εμπλέκεται σε κλοπή αυτοκινήτου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Αστυνομία ψάχνει τον 36χρονο Μιχάλη - Φέρεται να εμπλέκεται σε κλοπή αυτοκινήτου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Για καταζητούμενο πρόσωπο ενημερώνει η Αστυνομία Κύπρου.

Η Αστυνομία καταζητεί τον Μιχάλη Αδάμου, 36 χρόνων από τη Λεμεσό, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής αυτοκινήτου και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, μεταξύ των ημερομηνιών 12-18/11/2020.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία – Κάλεσμα από πολιτικούς αρχηγούς για συμμετοχή

LIVE: Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία – Κάλεσμα από πολιτικούς αρχηγούς για συμμετοχή

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE