Ολυμπιακός: Πρόστιμα-φωτιά για το πάρτι – «Ξηλώνεται» ο Σεμέδο!

Ολυμπιακός: Πρόστιμα-φωτιά για το πάρτι – «Ξηλώνεται» ο Σεμέδο!

Ανάλογα πρόστιμα με το ύψος των συμβολαίων τους θα κληθούν να πληρώσουν οι Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο που συμμετείχαν σε πάρτι εν μέσω lockdown.

Με την επιστροφή του Πορτογάλου στόπερ και του Σέρβου εξτρέμ από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, αναμένεται να γίνει γνωστό και το πρόστιμο που θα επιβληθεί στους τρεις παίκτες του Ολυμπιακού οι οποίοι συμμετείχαν σε πάρτι εν μέσω καραντίνας.

Σύμφωνα με το “Sportime” πάντως η απόφαση έχει ήδη παρθεί και θα είναι ανάλογη με το συμβόλαιό τους. Σε ό,τι αφορά αυτό του Σεμέδο, αναμένεται να φτάσει στις 100.000 ευρώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Παράλληλα θα γίνουν αυστηρές συστάσεις στους τρεις ποδοσφαιριστές.

sdna.gr

The post Ολυμπιακός: Πρόστιμα-φωτιά για το πάρτι – «Ξηλώνεται» ο Σεμέδο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ο Αβέρωφ - Τι συζήτησαν

Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ο Αβέρωφ - Τι συζήτησαν

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, είχε το απόγευμα της Τετάρτης (16/9) ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ενόψει των επικείμενων επαφών στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό.