Ολυμπιακός: Πρόστιμα-φωτιά για το πάρτι – «Ξηλώνεται» ο Σεμέδο!

Ολυμπιακός: Πρόστιμα-φωτιά για το πάρτι – «Ξηλώνεται» ο Σεμέδο!

Ανάλογα πρόστιμα με το ύψος των συμβολαίων τους θα κληθούν να πληρώσουν οι Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο που συμμετείχαν σε πάρτι εν μέσω lockdown.

Με την επιστροφή του Πορτογάλου στόπερ και του Σέρβου εξτρέμ από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, αναμένεται να γίνει γνωστό και το πρόστιμο που θα επιβληθεί στους τρεις παίκτες του Ολυμπιακού οι οποίοι συμμετείχαν σε πάρτι εν μέσω καραντίνας.

Σύμφωνα με το “Sportime” πάντως η απόφαση έχει ήδη παρθεί και θα είναι ανάλογη με το συμβόλαιό τους. Σε ό,τι αφορά αυτό του Σεμέδο, αναμένεται να φτάσει στις 100.000 ευρώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Παράλληλα θα γίνουν αυστηρές συστάσεις στους τρεις ποδοσφαιριστές.

sdna.gr

The post Ολυμπιακός: Πρόστιμα-φωτιά για το πάρτι – «Ξηλώνεται» ο Σεμέδο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για Ερχιουρμάν: «Θετικό βήμα η ρητορική υπέρ επανέναρξης των διαπραγματεύσεων»

Λετυμπιώτης για Ερχιουρμάν: «Θετικό βήμα η ρητορική υπέρ επανέναρξης των διαπραγματεύσεων»

Την πρόθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη να συναντηθεί το συντομότερο δυνατόν με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, επιβεβαίωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.

BEST OF TOTHEMAONLINE