ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Δεν μπαίνει σε καραντίνα - Είχε συναντηθεί το Σάββατο με τον Ιερώνυμο

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Δεν μπαίνει σε καραντίνα - Είχε συναντηθεί το Σάββατο με τον Ιερώνυμο

«Η Κυβέρνηση εκφράζει τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου», αναφέρει ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σε δήλωσή του μετά την εισαγωγή του Ιερώνυμου στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού.

 

Παράλληλα, ο κ. Πέτσας αναφέρει ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός συναντήθηκε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου με τον Αρχιεπίσκοπο με τους δύο να υποβάλλονται σε τεστ κορωνοϊού και τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά.

«Ο Πρωθυπουργός έκανε ξανά τεστ, το οποίο ήταν επίσης αρνητικό πριν την αναχώρησή του για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο έλεγχος του με τεστ είναι συνεχής και ακολουθεί αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Με αυτά τα δεδομένα, η εισήγηση των ειδικών είναι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος προληπτικής καραντίνας», καταλήγει ο κ. Πέτσας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο: Συγκρούστηκε με λεωφορείο ο άτυχος 29χρονος Δημήτρης

Θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο: Συγκρούστηκε με λεωφορείο ο άτυχος 29χρονος Δημήτρης

Σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 3.15 τα ξημερώματα σήμερα, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο Δημήτρης Βασιλείου, 29 ετών από τη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE