Δρ Αδάμου: Τη συνεχιζόμενη στήριξη της Βουλής στην εκστρατεία του ΠΑΣΥΚΑΦ

Δρ Αδάμου: Τη συνεχιζόμενη στήριξη της Βουλής στην εκστρατεία του ΠΑΣΥΚΑΦ

Τη συνεχιζόμενη στήριξη της Βουλής των Αντιπροσώπων στην εκστρατεία του ΠΑΣΥΚΑΦ, για ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού, όσον αφορά στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του παγκρέατος, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής Δρ Αδάμος Αδάμου. 



Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, παραδίδοντας την εισφορά του Σώματος στην Πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων, Άννα Αχιλλεούδη, ο Πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε στο σημαντικό εθελοντικό έργο και προσφορά του Συνδέσμου, στους συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο, αλλά και στους οικείους τους.

Τόνισε, παράλληλα, -με την επιστημονική του ιδιότητα- πόσο σημαντική είναι η έγκαιρη διάγνωση της συγκεκριμένης μορφής καρκίνου χαρακτηρίζοντας τον «ύπουλο εχθρό χωρίς συμπτώματα».

Στο πλαίσιο στήριξης της εκστρατείας του ΠΑΣΥΚΑΦ με σύνθημα «Oύτε ένα λεπτό παραπάνω» το κτίριο της Βουλής έχει φωταγωγηθεί για τις 19 Νοεμβρίου με το συμβολικό μωβ χρώμα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Πλήρης διάψευση των ισχυρισμών Δρουσιώτη από την Αστυνομία - Διερεύνηση ποινικών αδικημάτων

LIVE: Πλήρης διάψευση των ισχυρισμών Δρουσιώτη από την Αστυνομία - Διερεύνηση ποινικών αδικημάτων

Η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει σήμερα τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε τους τελευταίους δύο μήνες σχετικά με τους ισχυρισμούς που διατύπωσε ο Μακάριος Δρουσιώτης στην υπόθεση Σάντη. Η ενημέρωση πραγματοποιείται στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου, με δήλωση του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη και παρουσίαση των ευρημάτων από τον εκπρόσωπο Τύπου της Δύναμης, Βύρωνα Βύρωνος. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE