Δρ Αδάμου: Τη συνεχιζόμενη στήριξη της Βουλής στην εκστρατεία του ΠΑΣΥΚΑΦ

Δρ Αδάμου: Τη συνεχιζόμενη στήριξη της Βουλής στην εκστρατεία του ΠΑΣΥΚΑΦ

Τη συνεχιζόμενη στήριξη της Βουλής των Αντιπροσώπων στην εκστρατεία του ΠΑΣΥΚΑΦ, για ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού, όσον αφορά στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του παγκρέατος, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής Δρ Αδάμος Αδάμου. 



Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, παραδίδοντας την εισφορά του Σώματος στην Πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων, Άννα Αχιλλεούδη, ο Πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε στο σημαντικό εθελοντικό έργο και προσφορά του Συνδέσμου, στους συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο, αλλά και στους οικείους τους.

Τόνισε, παράλληλα, -με την επιστημονική του ιδιότητα- πόσο σημαντική είναι η έγκαιρη διάγνωση της συγκεκριμένης μορφής καρκίνου χαρακτηρίζοντας τον «ύπουλο εχθρό χωρίς συμπτώματα».

Στο πλαίσιο στήριξης της εκστρατείας του ΠΑΣΥΚΑΦ με σύνθημα «Oύτε ένα λεπτό παραπάνω» το κτίριο της Βουλής έχει φωταγωγηθεί για τις 19 Νοεμβρίου με το συμβολικό μωβ χρώμα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ηλεκτροσόκ στην αυταπάτη»-Ο Ερχιουρμάν εκθέτει όσους βιάστηκαν να πανηγυρίσουν

«Ηλεκτροσόκ στην αυταπάτη»-Ο Ερχιουρμάν εκθέτει όσους βιάστηκαν να πανηγυρίσουν

Η ελληνοκυπριακή πλευρά φαίνεται να χρειάζεται κάθε τόσο ένα καλό ηλεκτροσόκ για να συνέλθει από τις ψευδαισθήσεις, που τόσο πρόθυμα τρέφει.

BEST OF TOTHEMAONLINE