ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ούτε να το σκέφτεται δεν θέλει ο Τιμούρ πριν την ΑΕΛ…

Ούτε να το σκέφτεται δεν θέλει ο Τιμούρ πριν την ΑΕΛ…

Οι υποχρεώσεις των διεθνών παικτών της Ανόρθωσης ολοκληρώθηκαν όμως επιστρέφουν με… προβλήματα και ο Κετσπάγια είναι λογικό να ανησυχεί.

Με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ να πλησιάζει ο Γεωργιανός κόουτς της Κυρίας σίγουρα δεν θέλει να σκέφτεται ότι μπορεί να στερηθεί μερικά από τα βασικά του όπλα φέτος.

Οι τέσσερις Γεωργιανοί (Λόρια, Νταουσβίλι, Οκριασβίλι, Κβιλιτάϊα) επιστρέφουν όμως οι Κβιλιτάϊα και Οκριασβίλι δεν αγωνίστηκαν λόγω μικροτραυματισμών. Στην Ανόρθωση περιμένουν τους δύο Γεωργιανούς στην Κύπρο για να τους επαναξιολογήσουν και να διαφανεί κατά πόσο θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του Κετσπάγια για τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Ο Αμπαρτζουμιάν είναι Κύπρο με την αποστολή της Αρμενίας (σκόραρε στο ματς του ΓΣΠ με τα Σκόπια) όμως μπήκε σε αυτοπεριορισμό καθώς ήταν στενή επαφή του Γκαζαριάν, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Τέλος είναι και ο Δημήτρης Χριστοφή, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Μέχρι το Σάββατο αναμένεται να ξεκαθαρίσει εάν ο Κύπριος εξτρέμ θα είναι στη διάθεση του Τιμούρ.

The post Ούτε να το σκέφτεται δεν θέλει ο Τιμούρ πριν την ΑΕΛ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top