Ενωση Συνταξιούχων: Να γίνονται δωρεάν τεστ στα γηροκομεία

 Ενωση Συνταξιούχων: Να γίνονται δωρεάν τεστ στα γηροκομεία

Έντονη ανησυχία εκφράζει η Ενωση Κυπρίων Συνταξιούχων, ΕΚΥΣΥ, καθώς, όπως αναφέρει, παρόλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία των ενοίκων σε γηροκομεία, εντούτοις παρουσιάζονται πολλά προβλήματα τον τελευταίο καιρό τόσο με αυξημένα κρούσματα όσο και με θανάτους ηλικιωμένων.

 

Η Οργάνωση ζητά από το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Εργασίας και τους ιδιοκτήτες των γηροκομείων να λάβουν όποια επιπρόσθετα μέτρα χρειάζεται ώστε να προστατεύσουν την υγεία των ενοίκων και των εργαζομένων επισημαίνοντας ότι πρέπει να διενεργούνται τεστ κορωνοϊού σε τακτική βάση, τα οποία πρέπει να διατίθενται δωρεάν.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE