Ενωση Συνταξιούχων: Να γίνονται δωρεάν τεστ στα γηροκομεία

 Ενωση Συνταξιούχων: Να γίνονται δωρεάν τεστ στα γηροκομεία

Έντονη ανησυχία εκφράζει η Ενωση Κυπρίων Συνταξιούχων, ΕΚΥΣΥ, καθώς, όπως αναφέρει, παρόλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία των ενοίκων σε γηροκομεία, εντούτοις παρουσιάζονται πολλά προβλήματα τον τελευταίο καιρό τόσο με αυξημένα κρούσματα όσο και με θανάτους ηλικιωμένων.

 

Η Οργάνωση ζητά από το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Εργασίας και τους ιδιοκτήτες των γηροκομείων να λάβουν όποια επιπρόσθετα μέτρα χρειάζεται ώστε να προστατεύσουν την υγεία των ενοίκων και των εργαζομένων επισημαίνοντας ότι πρέπει να διενεργούνται τεστ κορωνοϊού σε τακτική βάση, τα οποία πρέπει να διατίθενται δωρεάν.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE