Ενωση Συνταξιούχων: Να γίνονται δωρεάν τεστ στα γηροκομεία

 Ενωση Συνταξιούχων: Να γίνονται δωρεάν τεστ στα γηροκομεία

Έντονη ανησυχία εκφράζει η Ενωση Κυπρίων Συνταξιούχων, ΕΚΥΣΥ, καθώς, όπως αναφέρει, παρόλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία των ενοίκων σε γηροκομεία, εντούτοις παρουσιάζονται πολλά προβλήματα τον τελευταίο καιρό τόσο με αυξημένα κρούσματα όσο και με θανάτους ηλικιωμένων.

 

Η Οργάνωση ζητά από το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Εργασίας και τους ιδιοκτήτες των γηροκομείων να λάβουν όποια επιπρόσθετα μέτρα χρειάζεται ώστε να προστατεύσουν την υγεία των ενοίκων και των εργαζομένων επισημαίνοντας ότι πρέπει να διενεργούνται τεστ κορωνοϊού σε τακτική βάση, τα οποία πρέπει να διατίθενται δωρεάν.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δήλωσε τη Δευτέρα ότι πηγαίνει στη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη με ένα και μοναδικό στόχο "να έχουμε θετικές εξελίξεις" και εξέφρασε την ελπίδα να γίνουν ανακοινώσεις και για διάνοιξη νέου οδοφράγματος. Eπίσης προανήγγειλε τριμερή συνάντηση του ιδίου και του Τ/κ ηγέτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ εντός Οκτωβρίου.