ΠΑΦΟΣ: Ηλικιωμένος οδηγήθηκε στο Δικαστήριο - Παραβίασε το διάταγμα

ΠΑΦΟΣ: Ηλικιωμένος οδηγήθηκε στο Δικαστήριο - Παραβίασε το διάταγμα

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου εκδικάστηκε υπόθεση που αφορά ηλικιωμένο για έξοδο χωρίς εξουσιοδότηση κατά την περίοδο του πρώτου κύματος του COVID- 19.


Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, που ερωτήθηκε σχετικά, πρόκειται για ηλικιωμένο ηλικίας 81 ετών , Ελληνοκύπριο.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως ο 81χρονος στις 25.3.20 στις 09:00 το πρωί ανεκόπη από μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου να οδηγεί όχημα χωρίς να έχει άδεια και εξουσιοδότηση για διακίνηση με γραπτό μήνυμα.

Σήμερα ο 81χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου  αφού  είχε καταγγελθεί για μη καταβολή του προστίμου. 

Το Δικαστήριο  κάλεσε τον 81χρονο να υπογράψει εγγύηση ύψους 500 ευρώ για να τηρεί τους νόμους και κατέβαλε δικαστικά έξοδα ύψους 15 ευρώ.

Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE