Συναντήθηκε με Κινέζους επενδυτές ο Τατάρ - Έκανε ξανά λόγο για δύο κράτη

Συναντήθηκε με Κινέζους επενδυτές ο Τατάρ - Έκανε ξανά λόγο για δύο κράτη

O T/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία Κινέζων επενδυτών.


Σύμφωνα με την "προεδρία", όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο Τατάρ είπε ότι στην Κύπρο "υπάρχουν δύο κράτη" και ότι ο ίδιος ευνοεί τα δύο κράτη που συμβιώνουν το ένα δίπλα στο άλλο, στην βάση της "κυριαρχικής ισότητας".

Μίλησε ακόμη για τη στήριξη του Τούρκου Προέδρου και ότι με αυτό ως δεδομένο το μέλλον του ψευδοκράτους είναι λαμπρό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE