Νέα παράταση στην καταβολή φορολογιών ανακοίνωσε Δήμος Λεμεσού

Νέα παράταση στην καταβολή φορολογιών ανακοίνωσε Δήμος Λεμεσού

Μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου η παράταση που δίνει ο Δήμος Λεμεσού, μετά και τα τελευταία διατάγματα του Υπουργείου Υγείας, για την πληρωμή των λογαριασμών για τα τέλη σκυβάλων, επαγγελματικής άδειας και άδειας επαγγελματικού υποστατικού για το έτος 2020.


Σε ανακοίνωση του, ο Δήμος υπενθυμίζει ότι τα γραφεία εισπράξεως φόρων στην οδό Αρχ. Κυπριανού 23 (δίπλα από το Δημοτικό Μέγαρο) παραμένουν κλειστά για την εξυπηρέτηση του κοινού μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου.

Το κοινό καλείται να εξυπηρετείται διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Λεμεσού www.limassolmunicipal.com.cy ή μέσω της ιστοσελίδας της JCC www.jccsmart.com ή μέσω της εφαρμογής για έξυπνες συσκευές «Δημότης Λεμεσού».

Οι δημότες που δεν έχουν λάβει ειδοποίηση παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία εισπράξεως φόρων στο τηλέφωνο 25884400 και να ενημερώσουν το Δήμο για τυχόν αλλαγές στη διεύθυνση αλληλογραφίας τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE