Νέα παράταση στην καταβολή φορολογιών ανακοίνωσε Δήμος Λεμεσού

Νέα παράταση στην καταβολή φορολογιών ανακοίνωσε Δήμος Λεμεσού

Μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου η παράταση που δίνει ο Δήμος Λεμεσού, μετά και τα τελευταία διατάγματα του Υπουργείου Υγείας, για την πληρωμή των λογαριασμών για τα τέλη σκυβάλων, επαγγελματικής άδειας και άδειας επαγγελματικού υποστατικού για το έτος 2020.


Σε ανακοίνωση του, ο Δήμος υπενθυμίζει ότι τα γραφεία εισπράξεως φόρων στην οδό Αρχ. Κυπριανού 23 (δίπλα από το Δημοτικό Μέγαρο) παραμένουν κλειστά για την εξυπηρέτηση του κοινού μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου.

Το κοινό καλείται να εξυπηρετείται διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Λεμεσού www.limassolmunicipal.com.cy ή μέσω της ιστοσελίδας της JCC www.jccsmart.com ή μέσω της εφαρμογής για έξυπνες συσκευές «Δημότης Λεμεσού».

Οι δημότες που δεν έχουν λάβει ειδοποίηση παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία εισπράξεως φόρων στο τηλέφωνο 25884400 και να ενημερώσουν το Δήμο για τυχόν αλλαγές στη διεύθυνση αλληλογραφίας τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE