Σκληρές εικόνες: Του κάρφωσαν μαχαίρι στο κεφάλι και εκείνος πήγε για δουλειά

Σκληρές εικόνες: Του κάρφωσαν μαχαίρι στο κεφάλι και εκείνος πήγε για δουλειά

Viral έγινε ένας άνδρα από τη Νότια Αφρική ο οποίος μαχαιρώθηκε στο κεφάλι, το μαχαίρι έμεινε σφηνωμένο στο κρανίο του και εκείνος πήγε στην εργασία του!

Ήρωας σε αυτή την περίεργη ιστορία ο Cristopher Harker, γνωστός και ως Haka, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας ενός άνδρα, που δεν δίστασε να τον μαχαιρώσει στο κεφάλι και να τραπεί σε φυγή.

«Ένας τύπος εμφανίστηκε από το πουθενά. Ένιωσα κάτι σκληρό να με χτυπάει. Στη συνέχεια ξεκίνησα να τον κυνηγάω και ένιωσα το μαχαίρι καρφωμένο στην δεξιά πλευρά του κεφαλιού μου», δήλωσε με ψυχραιμία ο Haka.

«Προσπάθησα να το βγάλω, αλλά όσοι ήταν εκεί που είπαν να μην το κάνω. Έκατσα κάτω και περίμενα να έρθει ασθενοφόρο. Είχα τις αισθήσεις μου μέχρι το νοσοκομείο. Θυμάμαι τον κόσμο να με κοιτάζει σοκαρισμένος», πρόσθεσε.

Για την ιστορία, ο Haka την γλύτωσε με μόλις 4 ράμματα (!) και δυο παυσίπονα ημερησίως ενώ επέστρεψε κανονικά στη δουλειά του την επόμενη ημέρα.

Πηγή: Newunique.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου στην Πάφο υπό βροχή - Το άρμα με το μαγεμένο δάσος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Εκοιμήθη ο πατήρ Γεώργιος: Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του
Τι συμβαίνει στο Παιδοογκολογικό; Διαρροές νερού, έντονος θόρυβος- Οι εξηγήσεις του ΟΚΥπΥ
Ανθρωπιστικός Διάδρομος: Μεταφορά γευμάτων από την Κύπρο στη Γάζα – «Συνεργασία για να φτάσουμε σε οικογένειες» - Δείτε βίντεο
Θρίλερ στη Λάρνακα: Αντικρουόμενες εκδοχές για τον θάνατο 72χρονης - Τι λέει η εγγονή, τι απαντά ο ΟΚΥπΥ - Βίντεο
Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο
Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

 

 

 

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Τη νομοθετική τροποποίηση του περί Αρχείο Πληθυσμού Νόμου ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, δίνοντας το δικαίωμα στους εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες να ψηφίζουν στις Εκλογές ανάδειξης Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο με βάση τον τόπο διαμονής τους όσο και με βάση τον τόπο εκτοπισμού τους, κατ’ αντίστοιχο τρόπο που ισχύει για τους εκ πατρογονίας εκτοπισθέντες.

BEST OF TOTHEMAONLINE