Μεγάλη οικονομική ΖΗΜΙΑ για Ανόρθωση

Μεγάλη οικονομική ΖΗΜΙΑ για Ανόρθωση

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet, «Χωρίς VAR», και τοποθετήθηκε για το χρέος της Κυρίας.

Τι είπε: 

«Η ζημιά απ’ την πανδημία από τον Μάρτη στον Μάη που έρχεται θα ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια. Τώρα όμως αυτό που είναι πρόβλημα για όλους μας δεν είναι τόσο η ζημιά όσο η φορολογία. Έχουμε συμβάσεις με το κράτος και δεν μπορούμε να παρεκκλίνουμε από αυτές. Θα ζητήσουμε όμως διευκολύνσεις όπως έγιναν σε άλλους κλάδους και άλλες επιχειρήσεις. Εμείς πληρώνουμε όλες τις υποχρεώσεις που κληρονομήσαμε. Έχουμε ζητήσει συνάντηση με την πολιτεία η οποία είχε υποσχεθεί να μας βοηθήσει και θα απαιτήσουμε τη βοήθεια. Συνεχίζουμε να λειτουργούμε και να προσφέρουμε ψυχαγωγία με 40% μείωση. Πρέπει το υπουργείο παιδείας που είναι υπεύθυνο για τον αθλητισμό να μας βοηθήσει».

The post Μεγάλη οικονομική ΖΗΜΙΑ για Ανόρθωση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE