ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλη οικονομική ΖΗΜΙΑ για Ανόρθωση

Μεγάλη οικονομική ΖΗΜΙΑ για Ανόρθωση

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet, «Χωρίς VAR», και τοποθετήθηκε για το χρέος της Κυρίας.

Τι είπε: 

«Η ζημιά απ’ την πανδημία από τον Μάρτη στον Μάη που έρχεται θα ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια. Τώρα όμως αυτό που είναι πρόβλημα για όλους μας δεν είναι τόσο η ζημιά όσο η φορολογία. Έχουμε συμβάσεις με το κράτος και δεν μπορούμε να παρεκκλίνουμε από αυτές. Θα ζητήσουμε όμως διευκολύνσεις όπως έγιναν σε άλλους κλάδους και άλλες επιχειρήσεις. Εμείς πληρώνουμε όλες τις υποχρεώσεις που κληρονομήσαμε. Έχουμε ζητήσει συνάντηση με την πολιτεία η οποία είχε υποσχεθεί να μας βοηθήσει και θα απαιτήσουμε τη βοήθεια. Συνεχίζουμε να λειτουργούμε και να προσφέρουμε ψυχαγωγία με 40% μείωση. Πρέπει το υπουργείο παιδείας που είναι υπεύθυνο για τον αθλητισμό να μας βοηθήσει».

The post Μεγάλη οικονομική ΖΗΜΙΑ για Ανόρθωση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top