ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑΣ: Αγώνα δρόμου για την ιχνηλάτηση – Ξανά τεστ όλο το χωριό; - BINTEO

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑΣ: Αγώνα δρόμου για την ιχνηλάτηση – Ξανά τεστ όλο το χωριό; - BINTEO

Συναγερμός στην κοινότητα Κυπερούντας μετά τη χθεσινή ανακοίνωση για 33 θετικά κρούσματα στο γηροκομείο, ενώ ένα άτομο που ήταν επαφή κρούσματος του γηροκομείο οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο αναφοράς.

Μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή Μέρα Μεσημέρι ο κοινοτάρχης του χωριού Γεώργιος Παναγιώτου, ανέφερε ότι το Υπουργείο Υγείας στέλνει εξοπλισμό και νοσηλευτικό προσωπικό για τους ασθενείς και ενίσχυση του γηροκομείου.

Να σημειώσουμε ότι αναμένεται να βγουν και τα αποτελέσματα από το υπόλοιπο προσωπικό του γηροκομείου, ενώ ο κοινοτάρχης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επανεξετασθούν εκ νέου οι κάτοικοι του χωριού παρά το γεγονός ότι έχουν διενεργήσει το τεστ σε όλη την κοινότητα πριν από 15 ημέρες.

Την ίδια ώρα γίνεται αγώνας δρόμου για την ιχνηλάτηση επαφών, ενώ οι αρνητιοκοί έχουν περιοριστοί σε άλλους χώρους.  

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE