ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑΣ: Αγώνα δρόμου για την ιχνηλάτηση – Ξανά τεστ όλο το χωριό; - BINTEO

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑΣ: Αγώνα δρόμου για την ιχνηλάτηση – Ξανά τεστ όλο το χωριό; - BINTEO

Συναγερμός στην κοινότητα Κυπερούντας μετά τη χθεσινή ανακοίνωση για 33 θετικά κρούσματα στο γηροκομείο, ενώ ένα άτομο που ήταν επαφή κρούσματος του γηροκομείο οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο αναφοράς.

Μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή Μέρα Μεσημέρι ο κοινοτάρχης του χωριού Γεώργιος Παναγιώτου, ανέφερε ότι το Υπουργείο Υγείας στέλνει εξοπλισμό και νοσηλευτικό προσωπικό για τους ασθενείς και ενίσχυση του γηροκομείου.

Να σημειώσουμε ότι αναμένεται να βγουν και τα αποτελέσματα από το υπόλοιπο προσωπικό του γηροκομείου, ενώ ο κοινοτάρχης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επανεξετασθούν εκ νέου οι κάτοικοι του χωριού παρά το γεγονός ότι έχουν διενεργήσει το τεστ σε όλη την κοινότητα πριν από 15 ημέρες.

Την ίδια ώρα γίνεται αγώνας δρόμου για την ιχνηλάτηση επαφών, ενώ οι αρνητιοκοί έχουν περιοριστοί σε άλλους χώρους.  

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE