Ήττα μετά από 80 ματς

Ήττα μετά από 80 ματς

H Παρί Σεν Ζερμέν ανάγκασε την Λιόν στην πρώτη ήττα της, στην κορυφαία κατηγορία των γυναικών στη Γαλλία, εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια, όταν η Κατότο σκόραρε χθες στο 10’ της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανέβηκε στην κορυφή της κατάταξη με 25 βαθμούς σε εννέα παιχνίδια, έναν μπροστά από τη Λυών, η οποία ολοκλήρωσε το αήττητο σερί των 80 αγώνων.

Ήταν η πρώτη ήττα για την επτά φορές Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην πρώτη κατηγορία, από τις 12 Δεκεμβρίου 2016.

Οι Γαλλίδες διεθνείς Λε Σομέρ και Κατότο, υπέστησαν τραυματισμούς που θα μπορούσαν να μην τους επιτρέψουν να αγωνιστούν στον αποφασιστικό προκριματικό της επόμενης εβδομάδας για το Euro 2022 εναντίον της Αυστρίας.

Πηγή: www.to10.gr

 

The post Ήττα μετά από 80 ματς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE