Με ανεβασμένη διάθεση για το τρίποντο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με ανεβασμένη διάθεση για το τρίποντο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου ενημερώνει για την προετοιμασία της…

«Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα απέναντι στην Πάφος Fc, την Δευτέρα 23/11/2020 ώρα 20:00 στο στάδιο Τάσος Μάρκου!

Με ανεβασμένη διάθεση και πλήρης ετοιμότητα οι ποδοσφαιριστές μας θα παραταχθούν στον αγώνα της Δευτέρας με μοναδικό στόχο την νίκη και τους 3 βαθμούς»!

 

The post Με ανεβασμένη διάθεση για το τρίποντο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE