Με ανεβασμένη διάθεση για το τρίποντο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με ανεβασμένη διάθεση για το τρίποντο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου ενημερώνει για την προετοιμασία της…

«Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα απέναντι στην Πάφος Fc, την Δευτέρα 23/11/2020 ώρα 20:00 στο στάδιο Τάσος Μάρκου!

Με ανεβασμένη διάθεση και πλήρης ετοιμότητα οι ποδοσφαιριστές μας θα παραταχθούν στον αγώνα της Δευτέρας με μοναδικό στόχο την νίκη και τους 3 βαθμούς»!

 

The post Με ανεβασμένη διάθεση για το τρίποντο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE