Με ανεβασμένη διάθεση για το τρίποντο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με ανεβασμένη διάθεση για το τρίποντο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου ενημερώνει για την προετοιμασία της…

«Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα απέναντι στην Πάφος Fc, την Δευτέρα 23/11/2020 ώρα 20:00 στο στάδιο Τάσος Μάρκου!

Με ανεβασμένη διάθεση και πλήρης ετοιμότητα οι ποδοσφαιριστές μας θα παραταχθούν στον αγώνα της Δευτέρας με μοναδικό στόχο την νίκη και τους 3 βαθμούς»!

 

The post Με ανεβασμένη διάθεση για το τρίποντο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE