Με ανεβασμένη διάθεση για το τρίποντο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με ανεβασμένη διάθεση για το τρίποντο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου ενημερώνει για την προετοιμασία της…

«Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα απέναντι στην Πάφος Fc, την Δευτέρα 23/11/2020 ώρα 20:00 στο στάδιο Τάσος Μάρκου!

Με ανεβασμένη διάθεση και πλήρης ετοιμότητα οι ποδοσφαιριστές μας θα παραταχθούν στον αγώνα της Δευτέρας με μοναδικό στόχο την νίκη και τους 3 βαθμούς»!

 

The post Με ανεβασμένη διάθεση για το τρίποντο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE