Σεραφείμ: «Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που σε ένα γύρο κερδίσαμε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια»

Σεραφείμ: «Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που σε ένα γύρο κερδίσαμε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια»

Δείτε τι δήλωσε στην Cablenet μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Ολυμπιακό, ο υπηρεσιακός προπονητής των “μαυροπράσινων”, Κώστας Σεραφείμ.

Αναλυτικά:

«Περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά μπορέσαμε να ξεπεράσουμε το σοκ και παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Η νίκη ανήκει στους ποδοσφαιριστές. Είναι μία ομάδα που έχτισε ο κύριος Πετράκης και δεν αλλάξαμε τίποτα. Οι παίκτες κέρδισαν ένα μεγάλο αντίπαλο που θα βρει τον δρόμο του στη συνέχεια.

Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που μέσα σε ένα γύρο κερδίσαμε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια. Δεν είναι τυχαία η βαθμολογική μας θέση. Θα πάμε ακόμα καλύτερα. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του Ολυμπιακού.

Η ομάδα έχει πάρα πολλές δυνατότητες για να τερματίσουμε στα ψηλά. Είμαστε προσγειωμένοι. Ταπεινά, μόνο μπροστά θα πάμε.

Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι και όπου μας βγάλει. Εύχομαι αυτό το πρωτάθλημα να κριθεί στα γήπεδα. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος αποδίδεται δικαιοσύνη. Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες, αυτό είναι το πιο σημαντικό απ΄ όλα».

Για το αν θα παραμείνει στον πάγκο: «Δεν το σκέφτηκα αυτό. Κλήθηκα να κρατήσω τις ισορροπίες και θεωρώ ότι μπόρεσα να παρουσιάσω μία ομάδα που έδειξε ότι έχει τον προπονητή της στον πάγκο. Ότι ανακοινώσιμο υπάρχει, θα το μάθετε».

The post Σεραφείμ: «Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που σε ένα γύρο κερδίσαμε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.