ΠΑΦΟΣ: Μπούκαραν στο σπίτι του τρία πρόσωπα και τον μαχαίρωσαν

ΠΑΦΟΣ: Μπούκαραν στο σπίτι του τρία πρόσωπα και τον μαχαίρωσαν

Τις συνθήκες τραυματισμού 39χρονου, κατοίκου Πάφου, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, τρία πρόσωπα, ομοεθνείς του 39χρονου, μετέβηκαν το Σάββατο 21/11 στην οικία του, όπου επιτέθηκαν εναντίον του, τραυματίζοντας τον με μαχαίρι.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή όπου εντόπισαν τον 39χρονο, ο οποίος έφερε θλαστικά τραύματα και εκδορά στο δεξί του χέρι. Αυτός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχε περίθαλψης και στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο.

Την υπόθεση τραυματισμού διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE