ΠΑΦΟΣ: Μπούκαραν στο σπίτι του τρία πρόσωπα και τον μαχαίρωσαν

ΠΑΦΟΣ: Μπούκαραν στο σπίτι του τρία πρόσωπα και τον μαχαίρωσαν

Τις συνθήκες τραυματισμού 39χρονου, κατοίκου Πάφου, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, τρία πρόσωπα, ομοεθνείς του 39χρονου, μετέβηκαν το Σάββατο 21/11 στην οικία του, όπου επιτέθηκαν εναντίον του, τραυματίζοντας τον με μαχαίρι.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή όπου εντόπισαν τον 39χρονο, ο οποίος έφερε θλαστικά τραύματα και εκδορά στο δεξί του χέρι. Αυτός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχε περίθαλψης και στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο.

Την υπόθεση τραυματισμού διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερχιουρμάν: Ενοχλήθηκε με δήλωση του ΠτΔ - «Είναι άκυρη για μένα»

Ερχιουρμάν: Ενοχλήθηκε με δήλωση του ΠτΔ - «Είναι άκυρη για μένα»

Ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποστήριξε πως κατά τη συναντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Πέμπτη συμφώνησαν να μην κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ για το Κυπριακό, προσθέτοντας πως την Παρασκευή ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης έκανε δήλωση πως η λύση του Κυπριακού είναι δυνατή μόνο με την άρση των εγγυήσεων και την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE