ΠΑΦΟΣ: Μπούκαραν στο σπίτι του τρία πρόσωπα και τον μαχαίρωσαν

ΠΑΦΟΣ: Μπούκαραν στο σπίτι του τρία πρόσωπα και τον μαχαίρωσαν

Τις συνθήκες τραυματισμού 39χρονου, κατοίκου Πάφου, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, τρία πρόσωπα, ομοεθνείς του 39χρονου, μετέβηκαν το Σάββατο 21/11 στην οικία του, όπου επιτέθηκαν εναντίον του, τραυματίζοντας τον με μαχαίρι.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή όπου εντόπισαν τον 39χρονο, ο οποίος έφερε θλαστικά τραύματα και εκδορά στο δεξί του χέρι. Αυτός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχε περίθαλψης και στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο.

Την υπόθεση τραυματισμού διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE