ΠΑΦΟΣ: Μπούκαραν στο σπίτι του τρία πρόσωπα και τον μαχαίρωσαν

ΠΑΦΟΣ: Μπούκαραν στο σπίτι του τρία πρόσωπα και τον μαχαίρωσαν

Τις συνθήκες τραυματισμού 39χρονου, κατοίκου Πάφου, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, τρία πρόσωπα, ομοεθνείς του 39χρονου, μετέβηκαν το Σάββατο 21/11 στην οικία του, όπου επιτέθηκαν εναντίον του, τραυματίζοντας τον με μαχαίρι.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή όπου εντόπισαν τον 39χρονο, ο οποίος έφερε θλαστικά τραύματα και εκδορά στο δεξί του χέρι. Αυτός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχε περίθαλψης και στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο.

Την υπόθεση τραυματισμού διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE