ΠΑΦΟΣ: Μπούκαραν στο σπίτι του τρία πρόσωπα και τον μαχαίρωσαν

ΠΑΦΟΣ: Μπούκαραν στο σπίτι του τρία πρόσωπα και τον μαχαίρωσαν

Τις συνθήκες τραυματισμού 39χρονου, κατοίκου Πάφου, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, τρία πρόσωπα, ομοεθνείς του 39χρονου, μετέβηκαν το Σάββατο 21/11 στην οικία του, όπου επιτέθηκαν εναντίον του, τραυματίζοντας τον με μαχαίρι.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή όπου εντόπισαν τον 39χρονο, ο οποίος έφερε θλαστικά τραύματα και εκδορά στο δεξί του χέρι. Αυτός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχε περίθαλψης και στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο.

Την υπόθεση τραυματισμού διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE