Aκόμα μια ΕΠΙΚΗ δήλωση Κλοπ: «Είμαι στη Λίβερπουλ, μου αρέσει κι ας είναι… χάλια ο καιρός»

Aκόμα μια ΕΠΙΚΗ δήλωση Κλοπ: «Είμαι στη Λίβερπουλ, μου αρέσει κι ας είναι… χάλια ο καιρός»

Πολύ άνετα και απλά απάντησε ο Γιούργκεν Κλοπ σε σενάρια για το μέλλον του προκειμένου να τα εξαφανίσει. «Δεν ψάχνω κάτι άλλο, έχω αρκετές προκλήσεις στη Λίβερπουλ» είπε.

Ο Γερμανός προπονητής συνεχίζει τη δουλειά του στο Μέρσεϊσαϊντ για τους νέους τίτλους και όχι για την… διατήρηση των κεκτημένων, όπως άλλωστε ο ίδιος τονίζει κάθε φορά.

Έχοντας δεχθεί ερώτηση για το άμεσο μέλλον του και τη θέση του στους «κόκκινους», δεν θα μπορούσε να έχει δώσει πιο αφοπλιστική απάντηση, αφού ακόμα και ο κακός καιρός δεν τον εμποδίζει αυτή τη στιγμή.

«Είμαι στη Λίβερπουλ, μου αρέσει εδώ και παραμένω ακόμα κι αν είναι χάλια ο καιρός. Αλήθεια, δεν ψάχνω για κάτι άλλο ούτε για νέες προκλήσεις. Άλλωστε, κάθε μέρα που ξυπνάω έχω πάρα πολλές προκλήσεις να με περιμένουν εδώ γιατί είμαι υπεύθυνος για πολλά πράγματα» είπε ο Kloppo.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Aκόμα μια ΕΠΙΚΗ δήλωση Κλοπ: «Είμαι στη Λίβερπουλ, μου αρέσει κι ας είναι… χάλια ο καιρός» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE