ΕΜΙΛΥ ΓΙΟΛΙΤΗ: Εκδρομή στις Πλάτρες για... μηλόκρεμα η Υπουργός Δικαιοσύνης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΜΙΛΥ ΓΙΟΛΙΤΗ: Εκδρομή στις Πλάτρες για... μηλόκρεμα η Υπουργός Δικαιοσύνης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κυριακή είναι συνήθως συνώνυμο των εκδρομών και από αυτό το μοτίβο δεν ξέφυγε ούτε η Υπουργός Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη.

Με τιτίβισμα της στον προσωπικό της λογαριασμό του τουίτερ η Υπουργός Δικαιοσύνης, ενημέρωσε τους ακόλουθούς της πως βρίσκεται στις Πάνω Πλάτρες και συγκεκριμένα στον 'Ρωτή' (Καληδόνια Ρωτής) συνοδεύοντας την ανάρτηση της με μία φωτογραφία από φημισμένες μηλόκρεμες λέγοντας:

'Οι Κυριακές είναι για Πλάτρες και ζεστή μηλόπιτα από τον Ρωτή'.

Βγάζοντας τον 'μανδύα' της πολιτικού η Υπουργός Δικαιοσύνης επιχείρησε να δείξει μία πιο απλή και ανθρώπινη πλευρά του χαρακτήρα της με τα σχόλια που ακολουθούν την ανάρτηση να ποικίλουν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE