ΕΜΙΛΥ ΓΙΟΛΙΤΗ: Εκδρομή στις Πλάτρες για... μηλόκρεμα η Υπουργός Δικαιοσύνης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΜΙΛΥ ΓΙΟΛΙΤΗ: Εκδρομή στις Πλάτρες για... μηλόκρεμα η Υπουργός Δικαιοσύνης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κυριακή είναι συνήθως συνώνυμο των εκδρομών και από αυτό το μοτίβο δεν ξέφυγε ούτε η Υπουργός Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη.

Με τιτίβισμα της στον προσωπικό της λογαριασμό του τουίτερ η Υπουργός Δικαιοσύνης, ενημέρωσε τους ακόλουθούς της πως βρίσκεται στις Πάνω Πλάτρες και συγκεκριμένα στον 'Ρωτή' (Καληδόνια Ρωτής) συνοδεύοντας την ανάρτηση της με μία φωτογραφία από φημισμένες μηλόκρεμες λέγοντας:

'Οι Κυριακές είναι για Πλάτρες και ζεστή μηλόπιτα από τον Ρωτή'.

Βγάζοντας τον 'μανδύα' της πολιτικού η Υπουργός Δικαιοσύνης επιχείρησε να δείξει μία πιο απλή και ανθρώπινη πλευρά του χαρακτήρα της με τα σχόλια που ακολουθούν την ανάρτηση να ποικίλουν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.