ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ανακοίνωση των κρουσμάτων Κυριακή 22/11 – Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ανακοίνωση των κρουσμάτων Κυριακή 22/11 – Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών

Ανακοινώνεται ο θάνατος άντρα ασθενούς με COVID-19, ηλικίας 87 ετών, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Η τελική αιτία θανάτου αποδίδεται στη νόσο COVID-19. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχεται σε 44, 28 άντρες (64%) και 16 γυναίκες (36%), με μέσο όρο ηλικίας τα 75 έτη.

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκαν σήμερα συνολικά 9,527 τεστ για ανίχνευση της νόσου COVID-19.

Διαβάστε ολόκληρη την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας από το Tothemaonline.com

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ανακοίνωση των κρουσμάτων Κυριακή 22/11 – Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE