ΛΕΜΕΣΟΣ: Γυναίκα έπεσε θύμα απάτης στο διαδίκτυο από άνδρα - Της απέσπασε 210 χιλιάδες ευρώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Γυναίκα έπεσε θύμα απάτης στο διαδίκτυο από άνδρα - Της απέσπασε 210 χιλιάδες ευρώ

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, διερευνά υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου και απόσπασης χρηματικού ποσού ύψους 210 χιλιάδων ευρώ.

 
Σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας κάτοικου Λεμεσού, κατά το τρέχον έτος, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας επικοινωνίας, γνώρισε άγνωστο άντρα, με τον οποίο ανέπτυξε φιλική σχέση. 
 
Κατά διαστήματα το συγκεκριμένο πρόσωπο, προβάλλοντας διάφορα προσχήματα, για οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε, ζητούσε από την παραπονούμενη διάφορα χρηματικά ποσά.
 
Η παραπονούμενη μεταξύ Ιουλίου και Οκτωβρίου 2020, σε 14 περιπτώσεις απέστειλε εμβάσματα σε διάφορους τραπεζικούς λογαριασμούς, που τις απέστελλε ο ύποπτος, χρηματικά ποσά συνολικού ύψους 210 χιλιάδων ευρώ.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE