ΛΕΜΕΣΟΣ: Γυναίκα έπεσε θύμα απάτης στο διαδίκτυο από άνδρα - Της απέσπασε 210 χιλιάδες ευρώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Γυναίκα έπεσε θύμα απάτης στο διαδίκτυο από άνδρα - Της απέσπασε 210 χιλιάδες ευρώ

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, διερευνά υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου και απόσπασης χρηματικού ποσού ύψους 210 χιλιάδων ευρώ.

 
Σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας κάτοικου Λεμεσού, κατά το τρέχον έτος, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας επικοινωνίας, γνώρισε άγνωστο άντρα, με τον οποίο ανέπτυξε φιλική σχέση. 
 
Κατά διαστήματα το συγκεκριμένο πρόσωπο, προβάλλοντας διάφορα προσχήματα, για οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε, ζητούσε από την παραπονούμενη διάφορα χρηματικά ποσά.
 
Η παραπονούμενη μεταξύ Ιουλίου και Οκτωβρίου 2020, σε 14 περιπτώσεις απέστειλε εμβάσματα σε διάφορους τραπεζικούς λογαριασμούς, που τις απέστελλε ο ύποπτος, χρηματικά ποσά συνολικού ύψους 210 χιλιάδων ευρώ.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πούτιν: Αν η Ουκρανία δεν θέλει ειρηνική λύση, η Ρωσία θα πετύχει τους στόχους της με τη βία

Πούτιν: Αν η Ουκρανία δεν θέλει ειρηνική λύση, η Ρωσία θα πετύχει τους στόχους της με τη βία

Νέα προειδοποίηση απέναντι στην Ουκρανία έστειλε ο Βλαντίμιρ Πούτιν τονίζοντας ότι «αν το Κίεβο δεν επιθυμεί να επιλύσει το ζήτημα ειρηνικά, η Ρωσία θα επιτύχει όλους τους στόχους της με τη χρήση βίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE