ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγανακτισμένοι στον Κάμπο – Κινδυνεύουν οι ζωές των κατοίκων - ΒΙΝΤΕΟ

Αγανακτισμένοι στον Κάμπο – Κινδυνεύουν οι ζωές των κατοίκων - ΒΙΝΤΕΟ

Ανησυχία επικρατεί στο χωριό Κάμπος, λόγω έλλειψης γιατρού αλλά και νοσηλευτών.

Όπως ανέφερε ο κοινοτάρχης του χωριού στην πρωινή εκπομπή του Alpha, μετά το ΓΕΣΥ δεν είδαν καμία αλλαγή στο χωρίο, αφού στο χωριό τους υπάρχει γιατρός μόνο δύο φορές την εβδομάδα.

Ο κύριος Αντωνίου φανερά ανήσυχος για την κατάσταση στο χωριό ανάφερε και δύο περιπτώσεις σοβαρών περιστατικών, όπου στη μία περίπτωση ο ίδιος μετέφερε άτομο στις πρώτες βοήθειες, αφού παρόλο που υπάρχει ασθενοφόρο στο χωριό δεν υπάρχει νοσηλευτής για να μεταφέρει τα επείγοντα περιστατικά. Ενώ σε άλλη περίπτωση χρειάστηκε η μεταφορά άνδρα τον οποίο δάγκωσε φίνα και σύμφωνα με τον Κοινοτάρχη κινδύνευσε η ζωή του μέχρι να τον μεταφέρουν.

Σε ανταπάντηση ο Εκπρόσωπος Τύπου ΟΚΥπΥ, Πάμπος Χαριλάου ανάφερε ότι καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες για να βρεθεί γιατρός που να μπορεί να καλύπτει την περιοχή του Κάμπου. Μάλιστα όπως εξήγησε ο κοινοτάρχης του χωριού γνωρίζει ότι γίνονται αυτές οι προσπάθειες παρόλο που ο όγκος εργασίας του γιατρού στο χωριό θα είναι ελάχιστος.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top