Νέες ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ και παραμένει στα… πιτς – Δεν θα τον έχει ούτε με ΕΝΠ ο Τιμούρ

Νέες ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ και παραμένει στα… πιτς – Δεν θα τον έχει ούτε με ΕΝΠ ο Τιμούρ

Ο εκ. τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου στις δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ξεκαθάρισε ότι πολύ δύσκολα θα επιστρέψει ο Οκριασβίλι στο ματς με την ΕΝΠ.

Ο Γεωργιανός μέσος έχει ένα ωστικό οίδημα στο γόνατο και πέρασε από νέες εξετάσεις για να εξακριβωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Όπως δήλωσε ο Χριστοφόρου, ο Οκριασβίλι δεν αναμένεται να είναι διαθέσιμος για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με την ΕΝΠ.

The post Νέες ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ και παραμένει στα… πιτς – Δεν θα τον έχει ούτε με ΕΝΠ ο Τιμούρ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE