ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεψε το παγκάρι εκκλησίας και εξαφανίστηκε – Τον έχετε δει; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεψε το παγκάρι εκκλησίας και εξαφανίστηκε – Τον έχετε δει; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σύμφωνα με καταγγελία στην Αστυνομία των Βάσεων, στις 17 Νοεμβρίου άγνωστος διέρρηξε την εκκλησία Αγίου Γεωγρίου Αγκώνα, στην Ορμήδεια – Αυγόρου.

 

Μετά από έρευνες δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες άνδρα, ο οποίος αναζητείται για την διερεύνηση της υπόθεσης.

Η Αστυνομία των Β.Β καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση του εν λόγω ατόμου ή / και που μπορεί να βοηθήσει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο στην έρευνα που διεξάγετε, να επικοινωνήσει μαζί τους στα τηλέφωνα 1443, 24747900 ή 24747906.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE