ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεψε το παγκάρι εκκλησίας και εξαφανίστηκε – Τον έχετε δει; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεψε το παγκάρι εκκλησίας και εξαφανίστηκε – Τον έχετε δει; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σύμφωνα με καταγγελία στην Αστυνομία των Βάσεων, στις 17 Νοεμβρίου άγνωστος διέρρηξε την εκκλησία Αγίου Γεωγρίου Αγκώνα, στην Ορμήδεια – Αυγόρου.

 

Μετά από έρευνες δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες άνδρα, ο οποίος αναζητείται για την διερεύνηση της υπόθεσης.

Η Αστυνομία των Β.Β καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση του εν λόγω ατόμου ή / και που μπορεί να βοηθήσει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο στην έρευνα που διεξάγετε, να επικοινωνήσει μαζί τους στα τηλέφωνα 1443, 24747900 ή 24747906.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE