Θετικά νέα: Ανοίγουν τα γήπεδα στην Αγγλία!

Θετικά νέα: Ανοίγουν τα γήπεδα στην Αγγλία!

Γήπεδα με κόσμο στο Νησί! Η Κυβέρνηση αναμένεται να ανοίξει τα στάδια στις 2 Δεκεμβρίου με περιορισμένο αριθμό θεατών.

Μπορεί τα κρούσματα κορονοϊού να έχουν εκτοξευθεί στη Μεγάλη Βρετανία, ωστόσο η Κυβέρνηση αποφάσισε να ανοίξει τα γήπεδα. Οπως τονίζει η Τelegraph, από τις 2 Δεκεμβρίου αναμένεται να υπάρχουν φίλαθλοι στα στάδια. Παράλληλα, μεγάλα γήπεδα, όπως είναι σχεδόν όλα της Premier League θα είναι σε θέση να φιλοξενήσουν μέχρι 4000 οπαδούς!

Στα μικρότερα γήπεδα, θα περιοριστούν στους 2000 φιλάθλους. Εξαιρούνται πάντως οι περιοχές όπου τα κρούσματα είναι στο κόκκινο! Το πρώτο ματς το οποίο θα έχει φιλάθλους αναμένεται να είναι το Γιουνάιτεντ – Παρί (2/12) και το Άρσεναλ – Ραπίντ Βιέννης (3/12).

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Θετικά νέα: Ανοίγουν τα γήπεδα στην Αγγλία! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, εξελίσσεται η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής-η πρώτη πράξη μετά τις βουλευτικές εκλογές- καθώς κανένα από τα βασικά πολιτικά στρατόπεδα δεν φαίνεται να διαθέτει από μόνο του, την απαιτούμενη πλειοψηφία των 29 ψήφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE