ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους με 'ξύλο' - Καυγάς με τραυματία στο Στρόβολο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους με 'ξύλο' - Καυγάς με τραυματία στο Στρόβολο

Συμπλοκή μεταξύ αριθμού αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23/11 στην περιοχή του Στροβόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες αριθμός προσώπων μετά από διαπληκτισμό πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να προκύψει τραυματισμός άντρα ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και φαίνεται εκ πρώτης οι περίπου 10 Νιγηριανοί «πρωταγωνιστές» στο επεισόδιο να είχαν προσωπικές διαφορές που θέλησαν να λύσουν με «αίμα» καθώς ο τραυματισμός φέρει κόψιμο στο αυτί από μαχαίρι

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE