Ποια παλιά γνώριμη παρουσιάστρια επιστρέφει σε καθημερινή εκπομπή;

Ποια παλιά γνώριμη παρουσιάστρια επιστρέφει σε καθημερινή εκπομπή;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό», η Χριστίνα Λαμπίρη θα παρουσιάσει μια καθημερινή κοινωνική εκπομπή στην απογευματινή ζώνη με θέματα χαλαρής επικαιρότητας και εναλλακτικές στήλες.

Ο Βαγγέλης Περρής σχολιάζοντας την είδηση έσπευσε να δηλώσει για την αποχή της: «Η Χριστίνα Λαμπίρη δεν κρέμασε τα παπούτσια της, της τα κρέμασαν άλλοι».

 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE