Οι «επόμενες γενιές» και η επόμενη Προεδρία: Το πολιτικό αδιέξοδο του ΔΗΣΥ απέναντι στον Χριστοδουλίδη
Πίσω από τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, για τη δημοσιονομική υπευθυνότητα, διαμορφώνεται ήδη η μάχη του 2028.

Ειδικά για την αγωνιστική κρίση των τελευταίων εβδομάδων, με την ομάδα να μετρά δυο ήττες και δυο ισοπαλίες σε ματς με μικρομεσαίες ομάδες, είπε ότι εμπιστεύονται τους τεχνικούς υπεύθυνους, εκτιμώντας ότι θα βρουν τις λύσεις.
Αυτή είναι η σωστή προσέγγιση, για μια ομάδα που δεν δείχνει να είναι “άρρωστη”, αλλά βασικά χρειάζεται να βρεθούν λύσεις σε κάποιους τομείς. Με κυριότερο αυτό της επιθετικής δυστοκίας.
Σε άλλες εποχές -πριν δοθεί η διαχείριση της ομάδας στον Παπασταύρου- μπορείτε να φανταστείτε πως θα αντιμετώπιζαν μια παρόμοια κατάσταση. Θα έκαναν συνεδριάσεις και κόντρα συνεδριάσεις, μέχρι να βρουν το “λάθος”.
Ενδεχομένως να… πήγαιναν και στην “εύκολη” λύση, με την αποδέσμευση του προπονητή.
The post Ξηγημένος ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ του προέδρου για την ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ της κρίσης… appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




