Επέστρεψαν Πόπη και Άντζελα στο ΡΙΚ – «Εμένα εν τζιαι αρέσκει μου τούτος ο Κωστρίκης»

Επέστρεψαν Πόπη και Άντζελα στο ΡΙΚ – «Εμένα εν τζιαι αρέσκει μου τούτος ο Κωστρίκης»

Οι αγαπημένες γιαγιάδες της κυπριακής τηλεόρασης επέστρεψαν στο ΡΙΚ και έφεραν τα πάνω κάτω.

Η Πόπη και η Άντζελα βρέθηκαν φιλοξενούμενες στην εκπομπή Όμορφη Μέρα κάθε Μέρα, με την Ελπίδα Ιακωβίδου και μας χάρισαν για άλλη μια φορά απολαυστικές ατάκες και γέλιο μέχρι δακρύων.

Οι δύο γιαγιάδες σατίρισαν την επικαιρότητα και φυσικά ποιον άλλον; Τον Καθηγητή Μοριακής Ιολογίας, Λεόντιο Κωστρίκη.

Κορονωϊός, Πατσαλίδης και Σοφοκλέους δεν έλειψαν από τα σχόλια με τους ηθοποιούς να ζητούν ακόμη και σατιρική εκπομπή "The Κοτζιακαρ show", από τη Διεύθυνση του ΡΙΚ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE