ΕΛΛΑΔΑ

Αρνητής κορωνοϊού νόσησε και πέθανε – Σπαράζουν καρδιές τα λόγια της συζύγου του

Αρνητής κορωνοϊού νόσησε και πέθανε – Σπαράζουν καρδιές τα λόγια της συζύγου του

Έχασε τη μάχη με τον ιό ο Χρήστος Φρυδάς, την ανακοίνωση έκανε η σύζυγος του από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος λίγες μέρες πριν τον θάνατο του αναρτούσε τις απόψεις του περί κορωνοΪού αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για «κοροδοϊό». 

Η σύζυγός του ανακοίνωσε τον θάνατό του στο facebook γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα σας. Είμαι η σύζυγος του Χρήστου και απευθύνομαι σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους. Δυστυχώς ο Χρήστος έφυγε από κοντά μας, αφού πάλεψε γενναία με τον ιό που ταλανίζει όλους μας. Ήταν άλλωστε πάντα μαχητής!! Είμαι σίγουρη πως σας ένιωθε όλους φίλους, ακόμα κι αν δεν σας γνώριζε προσωπικά. Ήταν τόσο υπέροχος άνθρωπος, που η καρδιά του ήταν ανοιχτή για όλους. Και θα παραμείνει ανοιχτή ακόμα κι από ‘κει πάνω που θα μας βλέπει!».

Οι διαδικτυακοί του φίλοι απόρησαν με τον ξαφνικό του θάνατο ρωτώντας τη σύζυγο του κατά πόσο είχε άλλα θέματα υγείας. Ωστόσο, η ίδια διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε άλλο πρόβλημα υγείας και ότι ο ιός δεν κάνει διακρίσεις. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top