ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οκταήμερη κράτηση στον 51χρονος για εμπορία προσώπων και μαστροπεία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οκταήμερη κράτηση στον 51χρονος για εμπορία προσώπων και μαστροπεία

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 51χρονου, ο οποίος συνελήφθη τη Δευτέρα (23/11) ως ύποπτος για υπόθεση εμπορίας προσώπων, μαστροπεία, διατήρηση οίκου ανοχής και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.



Ο 51χρονος συνελήφθη χθες μετά από πληροφορία και επιχείρηση του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων του Αρχηγείου Αστυνομίας, του ΤΑΕ και του ΟΠΕ Λεμεσού, σε τέσσερα διαμερίσματα στην περιοχή Γερμασόγειας, όπου εντοπίστηκαν τέσσερις γυναίκες.

Στα διαμερίσματα ανευρέθηκαν επίσης διάφορα τεκμήρια, τα οποία παραλήφθηκαν για εξετάσεις, ενώ ακολούθησε η σύλληψη 51χρονου, με δικαστικό ένταλμα, μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του.

Μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων - ΓΚΕΠ, διεξάγουν εξετάσεις για να διαφανεί κατά πόσον οι τέσσερις γυναίκες είναι πιθανά θύματα εμπορίας προσώπων.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την οκταήμερη προσωποκράτηση του για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top