Η τελευταία φορά που… ΣΚΑΝΑΡΕ την ΑΕΛ ο Σωφρόνης πριν το ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ του στον πάγκο της ΑΕΚ

Η τελευταία φορά που… ΣΚΑΝΑΡΕ την ΑΕΛ ο Σωφρόνης πριν το ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ του στον πάγκο της ΑΕΚ

Ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, όπου θα παρουσιαστεί από τη διοίκηση των «κιτρινοπράσινων» της Λάρνακας η ώρα 15:30 σήμερα.

Αύριο ο Κύπριος τεχνικός θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ, έχοντας ως αντίπαλο την ΑΕΛ, σε μονό αγώνα, για το κύπελλο Κύπρου.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή είχε την ευκαιρία να δει για τελευταία φορά την ΑΕΛ σε παιχνίδι της, την περασμένη Κυριακή απέναντι στην Ανόρθωση στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής, όπου οι γαλαζοκίτρινοι κέρδισαν με 1-0.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ήταν στο Τσίρειο Στάδιο την περασμένη Κυριακή και παρακολούθησε από κοντά το ντέρμπι.

Σ.Ν.

Διαβάστε επίσης: 

Θα ‘ναι ο ΠΡΩΤΟΣ που θα βρει μπροστά του ο Σωφρόνης ως ΑΝΤΙΠΑΛΟ στη νέα του ομάδα;

The post Η τελευταία φορά που… ΣΚΑΝΑΡΕ την ΑΕΛ ο Σωφρόνης πριν το ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ του στον πάγκο της ΑΕΚ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αδειάζει Αστυνομία για τη διαμαρτυρία κυνηγών ο Γενικός Εισαγγελέας - «Επέδειξε ανοχή»

Αδειάζει Αστυνομία για τη διαμαρτυρία κυνηγών ο Γενικός Εισαγγελέας - «Επέδειξε ανοχή»

«Δεν υπήρχε περιθώριο περαιτέρω ποινικής διερεύνησης ή ποινικής δίωξης στα όσα απαράδεκτα διαδραματίστηκαν στον χώρο», αναφέρει ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης, αναφορικά με τη διαμαρτυρία των κυνηγών.

BEST OF TOTHEMAONLINE