Θα «ΤΡΑΒΗΞΕΙ» κι Απολλωνίστες το ντέρμπι Κυπέλλου!

Θα «ΤΡΑΒΗΞΕΙ» κι Απολλωνίστες το ντέρμπι Κυπέλλου!

Μόνο η ανακοίνωση έμεινε για την έναρξη της εποχής Σωφρόνη Αυγουστή στην ΑΕΚ Λάρνακας. 

Ο Λεμεσιανός τεχνικός θα κάμει ντεμπούτο αύριο στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΛ στη Λάρνακα.

Θα συναντηθεί με τον παλιόφιλο του Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος θα του ευχηθεί καλή επιτυχία στην καινούργια του δουλειά, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εθνικό.

Το ντέρμπι κυπέλλου το βράδυ της Τετάρτης στο “ΑΕΚ Αρένα” θα… προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών Απολλωνιστών.

Θα κάτσουν να το δουν από την τηλεόραση. Θα νιώθουν λίγο περίεργα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, αφού θα βλέπουν τον άνθρωπο που ήταν για 4 χρόνια στον κυανόλευκο πάγκο, να καθοδηγεί την ομάδα της Σκάλας.

Μπορεί να λεχθεί επίσης, ότι ο διάδοχος του Γιάννης Πετράκης και οι πρώην παίχτες του στον Απόλλωνα, του έδωσαν ένα “σπρωξιματάκι” για να βρει γρήγορα-γρήγορα νέα δουλειά!

Π.Χ. 

The post Θα «ΤΡΑΒΗΞΕΙ» κι Απολλωνίστες το ντέρμπι Κυπέλλου! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από «αντισυστημικός» σε ρυθμιστή: Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία του Φειδία και της Άμεσης Δημοκρατίας

Από «αντισυστημικός» σε ρυθμιστή: Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία του Φειδία και της Άμεσης Δημοκρατίας

Η εκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν ανέδειξε μόνο τη νέα σύνθεση των πολιτικών συσχετισμών στη νέα Βουλή. Ανέδειξε ταυτόχρονα και τον καθοριστικό ρόλο που απέκτησε η Άμεση Δημοκρατία και ο Φειδίας Παναγιώτου, οι οποίοι βρέθηκαν για πρώτη φορά στο επίκεντρο μιας κορυφαίας πολιτικής διεργασίας, έχοντας στα χέρια τους τις ψήφους που μπορούσαν να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE