Διαμορφώνει νέο παραλιακό μέτωπο το κοινοτικό συμβούλιο Χλώρακας

Διαμορφώνει νέο παραλιακό μέτωπο το κοινοτικό συμβούλιο Χλώρακας

Στη διαμόρφωση νέου παραλιακού μετώπου προχωρεί το κοινοτικό συμβούλιο Χλώρακας.

 

Σε γραπτή του ανακοίνωση ο πρόεδρος του Κ.Σ. Χλώρακας Νικόλας Λιασίδης αναφέρει πως στην παραλιακή περιοχή της κοινότητας θα κατασκευαστούν πέντε παράλληλοι κυματοθραύστες με στόχο τη δημιουργία κατάλληλων παραλιών για λουόμενους. Ταυτόχρονα στην περιοχή της Αλυτζιής θα κατασκευαστεί ράμπα ανέλκυσης/καθέλκυσης σκαφών.

Σύμφωνα με τον κοινοτάρχη Χλώρακας, το εκτιμώμενο κόστος του έργου ανέρχεται στα €3.683.000, συν Φ.Π.Α.

Ο κ. Λιασίδης σημείωσε πως για την κατασκευή κυματοθραυστών στην Χλώρακα, προκηρύχθηκε χθες από το Τμήμα Δημοσίων Έργων διαγωνισμός. Ως τελευταία ημερομηνία υποβολής προσφορών έχει οριστεί η 15η Ιανουαρίου 2021, κατέληξε.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE