Διαμορφώνει νέο παραλιακό μέτωπο το κοινοτικό συμβούλιο Χλώρακας

Διαμορφώνει νέο παραλιακό μέτωπο το κοινοτικό συμβούλιο Χλώρακας

Στη διαμόρφωση νέου παραλιακού μετώπου προχωρεί το κοινοτικό συμβούλιο Χλώρακας.

 

Σε γραπτή του ανακοίνωση ο πρόεδρος του Κ.Σ. Χλώρακας Νικόλας Λιασίδης αναφέρει πως στην παραλιακή περιοχή της κοινότητας θα κατασκευαστούν πέντε παράλληλοι κυματοθραύστες με στόχο τη δημιουργία κατάλληλων παραλιών για λουόμενους. Ταυτόχρονα στην περιοχή της Αλυτζιής θα κατασκευαστεί ράμπα ανέλκυσης/καθέλκυσης σκαφών.

Σύμφωνα με τον κοινοτάρχη Χλώρακας, το εκτιμώμενο κόστος του έργου ανέρχεται στα €3.683.000, συν Φ.Π.Α.

Ο κ. Λιασίδης σημείωσε πως για την κατασκευή κυματοθραυστών στην Χλώρακα, προκηρύχθηκε χθες από το Τμήμα Δημοσίων Έργων διαγωνισμός. Ως τελευταία ημερομηνία υποβολής προσφορών έχει οριστεί η 15η Ιανουαρίου 2021, κατέληξε.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Εξαιρετικά ρευστή παραμένει η πολιτική εικόνα στην Κύπρο ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 24ης Μαΐου 2026, σύμφωνα με τη δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση του «Φ» που διενεργήθηκε από την εταιρεία EXPLORER.

BEST OF TOTHEMAONLINE