ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία η εξαφάνισή του και αυτός εντόπίστηκε στα κατεχόμενα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία η εξαφάνισή του και αυτός εντόπίστηκε στα κατεχόμενα

Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του, 40χρονος ο οποίος από το περασμένο Σάββατο, 21 Νοεμβρίου, 2020, απουσίαζε από την οικία όπου εργάζεται στην Λευκωσία.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του 40χρονου, δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία τη Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Γύρω στις 12.00 σήμερα το μεσημέρι, διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος βρισκόταν στις κατεχόμενες περιοχές της Δημοκρατίας, ενώ στις 1.00 το μεσημέρι, ο ίδιος επέστρεψε στις ελεύθερες περιοχές και πλέον βρίσκεται στην κατοικία του.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όσους συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στις προσπάθειες για εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE