ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία η εξαφάνισή του και αυτός εντόπίστηκε στα κατεχόμενα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία η εξαφάνισή του και αυτός εντόπίστηκε στα κατεχόμενα

Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του, 40χρονος ο οποίος από το περασμένο Σάββατο, 21 Νοεμβρίου, 2020, απουσίαζε από την οικία όπου εργάζεται στην Λευκωσία.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του 40χρονου, δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία τη Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Γύρω στις 12.00 σήμερα το μεσημέρι, διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος βρισκόταν στις κατεχόμενες περιοχές της Δημοκρατίας, ενώ στις 1.00 το μεσημέρι, ο ίδιος επέστρεψε στις ελεύθερες περιοχές και πλέον βρίσκεται στην κατοικία του.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όσους συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στις προσπάθειες για εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE