ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία η εξαφάνισή του και αυτός εντόπίστηκε στα κατεχόμενα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία η εξαφάνισή του και αυτός εντόπίστηκε στα κατεχόμενα

Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του, 40χρονος ο οποίος από το περασμένο Σάββατο, 21 Νοεμβρίου, 2020, απουσίαζε από την οικία όπου εργάζεται στην Λευκωσία.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του 40χρονου, δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία τη Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Γύρω στις 12.00 σήμερα το μεσημέρι, διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος βρισκόταν στις κατεχόμενες περιοχές της Δημοκρατίας, ενώ στις 1.00 το μεσημέρι, ο ίδιος επέστρεψε στις ελεύθερες περιοχές και πλέον βρίσκεται στην κατοικία του.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όσους συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στις προσπάθειες για εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.