ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βάζει βαθιά το χέρι στη τσέπη 33χρονος- Θα πληρώσει ακριβά την παρανομία του μετά από έφοδο της Αστυνομίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βάζει βαθιά το χέρι στη τσέπη 33χρονος- Θα πληρώσει ακριβά την παρανομία του μετά από έφοδο της Αστυνομίας

Πρόστιμο ύψους 9,000 ευρώ, επιβλήθηκε σήμερα σε 33χρονο, στην κατοχή του οποίου, μέλη της Αστυνομίας και του Τμήματος Τελωνείων, εντόπισαν μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

 
Κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης έρευνας που διεξήχθη το πρωί της Τρίτης 24/11, βάσει δικαστικού εντάλματος, στην οικία και οχήματα του 33χρονου, στην επαρχία Λευκωσίας, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος – ΟΠΕ Λευκωσίας και λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων, εντόπισαν και προχώρησαν σε κατάσχεση, ποσότητας αδασμολόγητου καπνού ναργιλέ, συνολικού βάρους πέραν των 15 κιλών. Δύο κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων και μία κούτα αδασμολόγητου καπνού επίσης ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατά την έρευνα.
 
Για την κατοχή των αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων, ο 33χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στα γραφεία του Τμήματος Τελωνείων για εξετάσεις. Ακολούθως, λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων εξέδωσαν σε αυτόν εξώδικο χρηματικό πρόστιμο ύψους 9 χιλιάδων ευρώ.
 
Λόγω αρμοδιότητας, τις εξετάσεις συνεχίζει το Τμήμα Τελωνείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE