ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΩΦΡΟΝΗΣ: Μην του πεις για… ΑΡΕΝΑ – Τι έκανε στη Λάρνακα ως προπονητής του Απόλλωνα!

ΣΩΦΡΟΝΗΣ: Μην του πεις για… ΑΡΕΝΑ – Τι έκανε στη Λάρνακα ως προπονητής του Απόλλωνα!

Ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ και μετακομίζει στην ΑΡΕΝΑ. Τι έκανε όμως όποτε… ταξίδευε στη Λάρνακα ως προπονητής του Απόλλωνα;

Μόλις 12 μέρες έμεινε άνεργος ο Κύπριος κόουτς μετά το διαζύγιο με Απολλωνα καθώς ήδη παρουσιάστηκε από την ομάδα της Λάρνακας και έπιασε δουλειά για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΛ στο κύπελλο.

Ρίχνοντας μια ματιά στο παρελθόν προσέξαμε ότι η Αρένα δεν ήταν και τόσο… «φιλόξενη» για τον 43χρονο Κύπριο τεχνικό όσο καθόταν στον πάγκο του Απόλλωνα. Στις δύο θητείες του (είχε μεσολαβήσει μια διακοπή 35 περίπου ημερών τον Σεπτέμβριο του 2019) είχε αντιμετωπίσει στην Αρένα την ΑΕΚ έξι φορές.

Απολογισμός; Μόλις μια νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες!

Ουσιαστικά νίκησε την πρώτη φορά που την επισκέφθηκε τον Ιανουάριο του 2017 με 3-1 και έκτοτε μέτρησε 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Πλέον όμως η Αρένα θα είναι το νέο του σπίτι και σίγουρα ευελπιστεί να πανηγυρίσει πολλές νίκες με την ΑΕΚ!

Αναλυτικά τα παιχνίδια του στην Αρένα ως προπονητής του Απόλλωνα:

3 Ιανουαρίου 2017 – ΑΕΚ-Απόλλων 1-3 (ΝΙΚΗ)
30 Απριλίου 2017 – ΑΕΚ-Απόλλων 1-0 (ΗΤΤΑ)
5 Νοεμβρίου 2017 – ΑΕΚ-Απόλλων 1-1 (ΙΣΟΠΑΛΙΑ)
31 Μαρτίου 2018 – ΑΕΚ-Απόλλων 3-0 (ΗΤΤΑ)
9 Ιανουαρίου 2019 – ΑΕΚ-Απόλλων 0-0 (ΙΣΟΠΑΛΙΑ)
30 Μαρτίου 2019 – ΑΕΚ-Απόλλων 2-1 (ΗΤΤΑ)

 

The post ΣΩΦΡΟΝΗΣ: Μην του πεις για… ΑΡΕΝΑ – Τι έκανε στη Λάρνακα ως προπονητής του Απόλλωνα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top