Συνελήφθη στην Κηφισιά για φοροδιαφυγή ο 88χρονος Μπάμπης Βωβός

Συνελήφθη στην Κηφισιά για φοροδιαφυγή ο 88χρονος Μπάμπης Βωβός

Χειροπέδες στον γνωστό κατασκευαστή Μπάμπη Βωβό πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς. Η σύλληψη του κατασκευαστή έγινε στις 21 Νοεμβρίου στην περιοχή της Κηφισιάς.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε βάρος του 88χρονου επιχειρηματία εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για φοροδιαφυγή.


Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι το ενδεχόμενο να βρεθεί στη φυλακή είναι κάτι παραπάνω από ορατό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάμπης Βωβός είναι ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρείας Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική. Στις 22 Φεβρουαρίου 2013 είχε συλληφθεί για χρέη προς το δημόσιο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.