Συνελήφθη στην Κηφισιά για φοροδιαφυγή ο 88χρονος Μπάμπης Βωβός

Συνελήφθη στην Κηφισιά για φοροδιαφυγή ο 88χρονος Μπάμπης Βωβός

Χειροπέδες στον γνωστό κατασκευαστή Μπάμπη Βωβό πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς. Η σύλληψη του κατασκευαστή έγινε στις 21 Νοεμβρίου στην περιοχή της Κηφισιάς.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε βάρος του 88χρονου επιχειρηματία εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για φοροδιαφυγή.


Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι το ενδεχόμενο να βρεθεί στη φυλακή είναι κάτι παραπάνω από ορατό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάμπης Βωβός είναι ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρείας Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική. Στις 22 Φεβρουαρίου 2013 είχε συλληφθεί για χρέη προς το δημόσιο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΑΟΖ που άργησε σχεδόν 20 χρόνια: Τι σημαίνει πραγματικά η ιστορική συμφωνία Κύπρου–Λιβάνου

Η ΑΟΖ που άργησε σχεδόν 20 χρόνια: Τι σημαίνει πραγματικά η ιστορική συμφωνία Κύπρου–Λιβάνου

Η υπογραφή της συμφωνίας οριοθέτησης ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου και Λιβάνου δεν είναι απλώς μια διμερής πράξη συνεργασίας. Συνιστά την επανεκκίνηση ενός φακέλου που βρισκόταν παγωμένος σχεδόν δύο δεκαετίες, αλλά και μια κίνηση με ευρύτερη γεωπολιτική σημασία στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου ο ενεργειακός χάρτης αναδιατάσσεται με ταχείς ρυθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE