Καδής για κορωνοϊό: «Είχα αγωνία για το επόμενο σύμπτωμα» - BINTEO

Καδής για κορωνοϊό: «Είχα αγωνία για το επόμενο σύμπτωμα»  - BINTEO

Για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό μίλησε ανοικτά ο Υπουργός Γεωργίας Κώστας Καδής.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα», o κ. Καδής δήλωσε πως είχε συμπτώματα τις πρώτες μέρες, ενώ δεν έκρυψε πως ανησυχούσε ιδιαίτερα για το πως θα ήταν τα επόμενα συμπτώματα με όσα άκουγε από άλλους ανθρώπους που νοσούν.

Την ίδια ώρα είπε πως όλοι οι συνάδελφοι του δεν επηρεάστηκαν καθώς όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά.

Τέλος σημείωσε πως βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα σε καραντίνα, ενώ συνεχίζεται να εργάζεται από το σπίτι.

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE